avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate valentin1972

Activitate valentin1972

cer scuze am gresit la cifre e adevarat este 130mil lei vechi.nu am ales pt ca nu au cazut de acord .va fi convocata o noua adunare pt alegere
in anul 2003 asociatia a ramas fara presedinte si administrator. din 2003 pina in 2012 de incasari plati sialte probleme s a ocupat un locatar din bloc fara sa si asume nimic. a facut totul pt a ajuta.din 2012 in urma unei sedinte a preluat functiile de presedinte administrator si casier o doamna .pt a rezolva problemele care s au acumulat in timp.in 2003 asociatia avea datorii catre radet de130000000000 lei.datoriile nu se stiu ale caror proprietarisunt deoarece acte nu existau .datoria a crescut in prezent la 700000000 cu penalitatile comunicate de radet.timp de un an noua presedinta nu rezolvat nici o problema ba mai mult a creat mult mai multe prin abuzuri la adresa celorlalti locatari motiv pt care a avut loc o adunare generale si a fost demisa prin vointa majoritatii.a fost anuntata sedinta cu 10 zile inainte sau prezentat 14 proprietari din 20 10 fiind pentru demiteresi 4contra.dinsa nu recunoaste votul invocind faptul ca nu au fost 11 voturi pt demitereadica 50 =1 din nrde 20 apartamente.precizez ca majoritatea a adus la sedinta un administrator profesionist care sa preia asociatia si sa rezolve problemele dar presedinta refuza .ce mai putem face cui ne putem adresa va multumesc