Am ordinul de validare a despagubirilor nr. 127/09.01.2007 emis de ANRP. Cand intru si eu in posesia acestora? Au luat altii bani inaitea mea? Eu cred ca da.
Pana in februarie 2010 eram angajatul DGAUISC4 si primeam salariul pe card (avand si descoperire de card) in conditiile unei conventii incheiata intre angajator si banca (BRD Sucursala Dristor) prin care era negociata o valoare a dobanzii la descoperirea de card, comisioane zero la retragere si interogare sold, taxe zero la plati catre terti. In martie 2010 am fost transferat (au fost transferati, in conditiile legii, -conform unei HCL Sector 4- toti angajatii din unitatile de tip cresa din sectorul 4) la DGASPC4. Pana in 2012 (nu stiu exact data) am avut aceleasi facilitati. In 2013 am constatat schimbarea conditiilor privitoare la operatiunile cu cardul, motiv pentru care aaam solicitat raspuns de la conducerea institutiei (DGASPC4) si acesta a fost ca nu mai beneficiem de facilitati intucat institutia a incheiat sau are incheiata o conventie cu BRD Sucursala Vacaresti care se refera la cardurile de tip MAESTRO (cu facilitati), iar cei care avem carduri VISA (toti angajatii din cresele sectorului 4 - cca. 200) nu beneficiem de aceste facilitati si banca a aplicat dobanzile, comisioanele, taxela standard (cred) ale bancii, fara ca eu sa fiu informat de cineva. Este legal? Ce sa fac?