avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cine mi-a bagat mana in buzunar banca sau institutia ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cine mi-a bagat mana in buzunar banca sau institutia la care lucrez sau amandoua?

Pana in februarie 2010 eram angajatul DGAUISC4 si primeam salariul pe card (avand si descoperire de card) in conditiile unei conventii incheiata intre angajator si banca (BRD Sucursala Dristor) prin care era negociata o valoare a dobanzii la descoperirea de card, comisioane zero la retragere si interogare sold, taxe zero la plati catre terti. In martie 2010 am fost transferat (au fost transferati, in conditiile legii, -conform unei HCL Sector 4- toti angajatii din unitatile de tip cresa din sectorul 4) la DGASPC4. Pana in 2012 (nu stiu exact data) am avut aceleasi facilitati. In 2013 am constatat schimbarea conditiilor privitoare la operatiunile cu cardul, motiv pentru care aaam solicitat raspuns de la conducerea institutiei (DGASPC4) si acesta a fost ca nu mai beneficiem de facilitati intucat institutia a incheiat sau are incheiata o conventie cu BRD Sucursala Vacaresti care se refera la cardurile de tip MAESTRO (cu facilitati), iar cei care avem carduri VISA (toti angajatii din cresele sectorului 4 - cca. 200) nu beneficiem de aceste facilitati si banca a aplicat dobanzile, comisioanele, taxela standard (cred) ale bancii, fara ca eu sa fiu informat de cineva. Este legal? Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:06, 16 Aprilie 2013
Doamna,

Nu este legal, banca era obligata sa va notifice orice modificare de comisioane. faceti plangere la protectia Consumatorilor.
succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariilor pe card ContSters244814 ContSters244814 as dori sa aflu parerea dumneavoastra referitor la conventiile incheiate de catre institutiile publice cu institutiile bancare privind virarea drepturilor ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Plata salariului cash utiliyator utiliyator Angajatii din sectorul de stat care lucreaza in institutii unde intreg personalul este platit prin intermediul cardurilor pot opta pentru plata salariului ... (vezi toată discuția)