Buna ziua. Am o intrepindere individuala cu 4 angajati in momentul de fata. eu personal nu am fost angajata niciodata la acest i.i., pentru ca pana anul trecut, am avut un alt loc de munca de baza, cu contract individual de munca, obisnuit. Anul trecut in noiembrie am nascut un baietel, si acum sunt in concediu pentu cresterea copilului pana la 2 ani. Am primit si indemnizatia cuvenita de drept. Anul acesta, pentru acel I.I., am depus declaratia de venit estimativa pentru anul 2013, cum faceam si in fiecare an anterior, iar zilele acestea am fost pe la finante, cu o alta problema, si in timp ce incercam sa o rezolv pe aceea ( care nu are nici o legatura cu intrebarea aceasta ), am aflat, ca imi vine o poprire pe cont, in baza unei decizii de impunere, pentru contributia de sanatate si cass, aferent anului 2013, in baza acelui venit estimativ depus regulamentar. Intrebarea mea ar fi, de ce trebuie sa platesc eu, daca nici nu am fost angajata niciodata la I.I., si am si contractul individual de munca suspendat pe perioada concediului de crestere copil. ? Cum sa procedez? multumesc.
ce numar are legea, sau ordonanta guvernului, care ii impune cumparatorului sa solicite si sa pastreze bonul fiscal pana la iesirea dintr-o unitate comerciala?
multumesc anticipat
cand trebuie sa aibe o fila de cec "acoperirea" necesara, pt.a evita efectele cazului penal.?
la emiterea acestuia, sau la scadenta?
urgent. multumesc.