avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Care este actul normativ care impune cumpratorului sa ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Care este actul normativ care impune cumpratorului sa solicite si sa pastreze bonul fiscal

ce numar are legea, sau ordonanta guvernului, care ii impune cumparatorului sa solicite si sa pastreze bonul fiscal pana la iesirea dintr-o unitate comerciala?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 12:13, 25 Aprilie 2013
ORDONANTA DE URGENTA nr.28/1999
privind obligatia agentilor economici
de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Art.8
Clientii au obligatia de a solicita, prelua si pastra bonurile fiscale asupra lor pana la iesirea din unitatea de livrare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, precum si de a le prezenta la cererea organelor de control.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal Plutonierul07 Plutonierul07 Buna ziua, In urma alimentarii la o statie de combustibil am uitat sa solicit bonul fiscal pentru a-l deconta la servici.Am revenit la agentul economic ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal la pfa misha19 misha19 Buna ziua, Am o nelamurire pentru PFA cu activitate principala Prestari Servicii Foto/ Video, este obligatoriu emiterea de bon fiscal sau este suficient ... (vezi toată discuția)
Ordin 513/2015 cmatei cmatei Acest ordin se baseaza pe art. 4 alin 12 lit. i din Ordonanta de urgenta a guvernului 28/1999. Am cautat si nu gasesc acest aliniat... Am gasit doar OG ... (vezi toată discuția)