Buna ziua ! Detin un PFA ,pot sa ma angajez in firma ca sa pot plati toate asigurarile si sa pot beneficia de de toate drepturile unui angajat si in special drepturile dupa nastere ? Va multumesc !
Buna ziua.
Va rog sa ma informati in legatura cu schimbarea sediului social al unei societati in Marea Britanie,mentionez ca doi din trei asociati suntem in Marea Britanie si muncim,daca se poate face transferu si daca o sa putem sa o administram ,societatea se ocupa cu comert cu amanuntul de produse alimentare si nealimentare. va multumesc
in 2001 am incheiat un contract de vanzare cumparare,unde am cumparat o casa cu 11 ari teren,contractul a fost incheiat la notar si intabulat cu toate procedurile legale,de la banca mia solicitat un extras de carte funciara,mi sa eliberat extrasul solicitat, numai ca in estrasu solicitat era alt numar de casa si banca mia refuzat actul,de la oficiu cadastral mia explicat ca trebuie sa platesc o taxa de 60 de lei pentru ami elibera un nou extras cu numaru real ,explicandumi ca inainte de a cumpara eu casa avea un alt numar,mentionez ca contractul de cumparare a fost facut la numaru nou,la terminarea intabulari am primit o incheiere de intabulare tot cu numaru nou,va rog ,unde sa gresit si daca sunt obligat sa mai platesc alte taxe,va multumesc