avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare de sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare de sediul social

Buna ziua.
Va rog sa ma informati in legatura cu schimbarea sediului social al unei societati in Marea Britanie,mentionez ca doi din trei asociati suntem in Marea Britanie si muncim,daca se poate face transferu si daca o sa putem sa o administram ,societatea se ocupa cu comert cu amanuntul de produse alimentare si nealimentare. va multumesc

Alte discuții în legătură

Magazin online ramstre ramstre Buna ziua, Daca o firma doreste sa activeze doar pe magazin online ce conditii trebuie sa indeplineasca sa fie legal din toate punctele de ... (vezi toată discuția)
Preluare srl damian_25 damian_25 Buna ziua . Am nevoie de un SRL . Pentru nu a imi mai face unul , stiind un prieten care are il are deja facut , l\'am intrebat daca nu il vinde , si a fost ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare pungi/ cutii de hartie pentru ambalat cadouri Crinisor Crinisor Buna ziua, ce cod CAEN permite vanzarea [b]cu bucata [/b]de pungi de hartie si cutii de hartie pentru cadouri, in magazine [b]nespecializate[/b] care vand ... (vezi toată discuția)