avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN vanzare pungi/ cutii de hartie pentru ambalat ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN vanzare pungi/ cutii de hartie pentru ambalat cadouri

Buna ziua, ce cod CAEN permite vanzarea cu bucata de pungi de hartie si cutii de hartie pentru cadouri, in magazine nespecializate care vand altceva in principal insa ar dori sa vanda si aceste pungi/ cutii de hartie.
ms
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:25, 24 Martie 2011
Daca vindeti produse preponderent alimentare:
4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun sau nealimentare:
4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare.
4711 Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun
Această clasă include:
- vânzările, în magazine nespecializate, de mărfuri diverse, în care predominante sunt cele alimentare, băuturile şi produsele din tutun. Acest tip de activităţi se desfăşoară în general în magazine denumite "Magazine generale alimentare", care au ca principal obiect de activitate, vânzarea bunurilor de băcănie, precum şi a altor tipuri de mărfuri cum sunt: cosmetice, articole electrocasnice, articole de fierărie, îmbrăcăminte etc.

La etc. intra ce vreti dvs sa vindeti.

4719 Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare
Această clasă include:
- activitatea magazinelor ce vând o cantitate mare de bunuri, în care mărfurile alimentare, băuturile şi produsele din tutun nu sunt predominante. Acest tip de activitate se desfăşoară, frecvent, în mari magazine care vând în general produse ca: îmbrăcăminte, mobilier, produse electrocasnice, articole de fierărie, cosmetice, bijuterii, jucării, articole sportive.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin universal satesc radu_john radu_john BUNA ZIUA, doresc sa deschid un magazin universal (undeva la sat)cu diverse produse de la cele alimentare pana la unelte ,haine ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4719 Nicoleta04 Nicoleta04 Codul 4719 am voie sa vand si produse alimentare, dar in cantitati mici? Va multumesc (vezi toată discuția)