avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Activitate imihai

Activitate imihai

Răspuns la discuția diferenta suprafata teren
ok
cale amiabila cu cine
carte funciara sau vanzatorul?

luarea in posesie fizica nu e greu pt ca loturile vecine nu au fost instrainate catre persoane straine(din respectivul lot sa vandut al meu si inca 2 care nu sunt linga mine, restul la donat fiului vanzatorului)

problema e corectarea cf care la data vanzarii era de 600mp si care ulterior a fost corectat de cei de la cf la 500 fara ca eu ca propietar sa solicit acest lucru si din cate stiu eu nu exista nici documente care sa justifice modificarea(ei sustin ca ar fi o eroare preluata dintrun cadastru, si pe care au corectato). Nu inteleg cu ce drept miau modificat mie suprafata cumparata, mai ales ca nu era afectata proprietatea unei persoane straine,ci doar a vanzatorului care astfel sia insusit o suprafata pe care deja mi-a vandut-o mie. Banuiesc ca este cardasie cf cu vanzatorul care am aflat ulterior este unul din mari excroci imobiliari locali.

am cumparat un teren prin contract notarial de vanzare cumparare cu o suprafata de 600mp dar in cf am doar 500mp.
Cum pot intra in posesia celor 600mp cumparati (sunt primul cumparator al unei parcele din respectivul lot care nu este fizic parcelat si tarusat la ora actuala)
Cum se poate lua in posesie intraga suprfata cumparata si corectarea ei in cf?