Va multumesc mult ptr ajutor...am vorbit cu medicul de familie si mi-a zis ca daca am dus concediul de risc la serviciu ea nu mai poate face nimica.acel concediu de risc este pana in data de 30 aprilie.deci nu mai am nici o sansa...mi sa mai spus ca imediat dupa ce imi expira contractul de munca sa ma angajez in alta parte 3 luni de zile macar 2 ore ca sa indeplinesc anul...dar nu stiu daca e valabil...mai ales ca anul il fac in 25 iunie si eu nasc pe 24 iunie,poate si mai repede...va multumesc anticipat
dar daca mie nu imi mai prelungeste compania contractul eu mai pot intra in post si prenatal?...mi-e imi expira contractul peste 7 zile si eu nu am un an in companie...abia in 25 iunie fac anul...am fost ieri si ma-m interesat si unde se depun actele ptr indemnizatie si mi sa zis ca trebuie sa am un an neintrerupt ca sa beneficiez....la mine e destul de rau ca pot naste prematur...va multumesc pentru promptitudine
Buna ziua,am si eu o intrebare la care nu stiu ce sa fac...anul trecut pe 25 iunie ma-m angajat ca si crupier cu contract pe perioada determinata...prima data pe o luna dupa aia pe 3 luni dupa aia pe 6 luni...cert este ca in 25 luna aceasta mi se termina contractul...in octombrie 2012 am ramas insarcinata si ar trebui sa nasc pe 24 iunie 2013...lucrand noaptea si numai in picioare doctorul ma bagat in medical de la sfarsitul lui noiembrie pana in 9 ianuarie si din 9ianuarie inclusiv luna aceasta sant in riscul de sarcina...din mai ar trebui sa intru in prenatal....cert este ca cei de la munca nu cred ca o sa mai imi prelungeasca contractul si nu stiu daca o sa beneficiez de ceva...am fost la somas si mi sa spus ca nu o sa beneficiez ca lunile in care am fost in riscul maternal nu se pun chiar daca am lucrat...nu stiu unde sa ma duc sau ce sa fac...va rog sa-mi dati un sfat....va multumesc anticipat