avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Activitate contadiverse

Activitate contadiverse

Nu doresc dizolvarea, am fost neatent.
Multumesc frumos. O zi buna.
Buna ziua.
Registrul Comertului cheama in judecata o societate comerciala pentru ca are sediul social expirat. Societatea in cauza are inchiriat un spatiu pentru sediul social, perioada de inchiriere a fost prelungita in baza unui act aditional, dar din pacate formalitatile de la reg comertului nu s-au facut. Pentru a formula intampinare la instanta am termen 25 zile de la comunicare. Puteti sa-mi spuneti ce trebuie facut ?
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Alocare dividende
Nu cred ca m-am facut inteleasa.

In cursul anului 2013 inregistrez pierdere. Vroiam sa intreb daca in aceasta situatie se pot distribui dividende in 2013 din profitul anilor anteriori (pierderile neacoperite anterioare lui 2013 nu exista).
Buna ziua,

Am urmatoarea situatie la 30.06.2013:
- sold creditor la ct 117=10.000
- sold debitor la ct 121= 20.000

Pot distribui in iulie 2013 cei 10.000 din soldul contului 117 la dividende? Le pot ridica asociatii avand in vedere ca la 30.06.2013 am pierdere?
Buna ziua.
Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru suspendarea unei firme, dar si ce pasi trebuie sa urmez pentru activarea ei. In principiu stiu ca toate formalitatile se fac la registrul comertului, iar perioada maxima de suspendare nu poate fi mai mare de 3 ani.
Multumesc frumos.