avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare \\ reactivare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare reactivare firma

Buna ziua.
Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru suspendarea unei firme, dar si ce pasi trebuie sa urmez pentru activarea ei. In principiu stiu ca toate formalitatile se fac la registrul comertului, iar perioada maxima de suspendare nu poate fi mai mare de 3 ani.
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Suspendare temporara activitate srl apd apd buna ziua, ma intereseaza sa aflu care este procedura si etapele de suspendare temporara a activitatii unei SRL (2 asociati, 1 angajat, Bucuresti) pentru o ... (vezi toată discuția)
Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Inchidre firma sc_coron_srl sc_coron_srl buna dimineata , nu stiu daca m-am exprimat corect prin \"inchidere firma\". Anul trecut prin octombrie am deschis o firma, dar aceasta nu a avut activitate ... (vezi toată discuția)