buna dimineata , nu stiu daca m-am exprimat corect prin "inchidere firma". Anul trecut prin octombrie am deschis o firma, dar aceasta nu a avut activitate deloc pana acum a stat in lipsa activitate, nu am avut spatiu si nu am putut sa mai fac ceea ce doream. VA ROG DACA PUTETI SA-MI SPUNETI CE ANUME TREBUIE SA FAC SI CE ACTE IMI TREBUIE PTR A O INCHIDE .
P.S. IN CAZUL IN CARE NU DESFOSORI ACTIVITATE LA O FIRMA TREBUIE SA PLATESTI IMPOZITUL FORFETAR.
Buna ziua.
Eu va sfatuiesc sa o suspendati pe o perioada de maxim 3 ani sau sa o declarati inactiva la Administratia Financiara.
Aceste proceduri presupun costuri incomparabile mai mici decat cele cu dizolvarea firmei si lichidarea acesteia.
Pentru mai multe lamuriri, uitati-va pe pagina Registrului Comertului, la formalitati si veti vedea documentele necesare.
Daca activitatea societatii nu a fost suspendata se plateste impozitul forfetar.
In ceea ce priveste activitatea societatii, depinde de ce va doriti pe viitor, daca doriti inceperea activitatii in cel mult 3 ani, este bine sa suspendati activitatea, daca nu doriti sa desfasurati activitate pe societate recomanda sa o radiati costurile nu sunt asa exagerate (intradevar sunt mai mari decat pentru suspendare si dureaza mai mult) si in plus dupa 3 ani de la suspendare daca nu se incepe activitatea pe firma tot la radiere se va ajunge ceea ce presupune alte costuri.
Imp. forfetar
crea
Firma are activitatea suspendata din data de 14.12.2006 pana 13.12.2009 Am anuntat ANAF-ul judetean , prin depunerea unei copii dupa Hotararea AGA.( ca nici ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma?
fireking
buna ziua,
As dori sa va intreb daca se plateste impozit forfetar pentru o firma infiintata in toamna anului 2009. Firma nu a avut nici un fel de ... (vezi toată discuția)