As dori sa va intreb daca se plateste impozit forfetar pentru o firma infiintata in toamna anului 2009. Firma nu a avut nici un fel de activitate, nu a avut profit, absolut nimic. si mai ma intereseaza cum procedez a o inchid si care sunt costurile.
Din ceea ce spuneti firma a fost activa (nu a declarat nimeni suspendarea activitatii), deci da datorati impozitul minim, indiferent daca firma a avut activitate sau nu.
Firma nu poate fi inchisa atata timp cat nu ati platit toate datoriile la stat, dar puteti face suspendarea de activitate.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Desfiintare firma!
eche
Am o firma infiintata in 2008 fara activitate inca de la inceput si vreau sa o desfiintez. Acum am aflat si eu de taxa forfetara, suntem in luna iunie si sa ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma
ile@n@
Am o mare nelamurire . Nu inteleg de ce suspenda lumea activitatea firmelor deoarece in perioada suspendarii venitul fiind 0 , este supus impozitarii minime. ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.