articolul 145 da nu inteleg ce scrie dupa si artc 79 1b
si eram asigurat pt ca eram in statie cu lungimea de 4 metri banda, celalalt taximetrist in spate s-a bagat din spate sa se puna in fata mea, tinand cont ca la politie domnul avea data jos inscriptile taxi ca sa zica ca el mergea regulamentar, nu a vrut sa-i verifice actele la respectivul
da mi-a facut si l-am semnat :( ca sa-l pot contesta si am scris ca nu-s de acord cu suspendarea, oricum nu ma baga in seama
mentionez ca masina e in regim de taxi si eram intr-o parcare strict pt taxi
amenda 300 pt stationare cu asa deschisa si 450 pt neprezentarea la politie in 24h. ca taximetrist intr-o statie regulamentara cu 2 benzi de circulatie, am voie sa stau cu usile deschise?
buna ziua, ieri la ora 11 cand eram oprita intr-o parcare stateam cu usa deschisa si dupa cateva min unu din spatele meu s-a bagat in fata si cu spolerul care era legat cu o sarma din alt accident mi-a atins usa, dar fara ca a mea sa aibe pagube.daca nu avea spolerul legat nu-mi atingea usa, el s-a dat jos si a inceput sa tipe sa-i dau asigurarea,sa-i platesc stiu eu ce, ca merge la politie si i-am zis sa mearga. azi am fost citata sa merg la politie ca dansul a facul plangere ca eu i-am avariat masina si sa-i dau asigurarea. la politie am asteptat pana s-a tot invartit ala pe acolo, mi-a dat sa scriu declaratia l-a sunat pe domnul in cauza sa vina, cand a venit el cu gura mare ca sa-i dau asigurarea, ca nu am mers la politie sa contest accidentul, care de fapt ce sa contest ca ala mi-a agatat masina si ca a mea nu are nimic. la sf politistul enervat mi-a retinut permisul pt 30 de zile si mi-a dat amenda 750 (450 ca nu am mers in 24 h sa constat accidentul, plus 300 ca am stat cu usile deschise). la care 24 h la el era ora in care m-a pus sa suflu in etilotest, adica 14 min dupa exact 24h. intrebarea mea, aveam voie sa stationez cu usa deschisa mentionez ca nu in totalitate, politistul avea voie sa-mi retina permisul tinand cont ca am casco. eu o s amerg sa contest atat decizia politistului cat si a domnului in cauza. cine imi poate da un raspuns:sorry: