avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plângere contravenþionalã pentru permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plângere contravenþionalã pentru permis suspendat

buna ziua, ieri la ora 11 cand eram oprita intr-o parcare stateam cu usa deschisa si dupa cateva min unu din spatele meu s-a bagat in fata si cu spolerul care era legat cu o sarma din alt accident mi-a atins usa, dar fara ca a mea sa aibe pagube.daca nu avea spolerul legat nu-mi atingea usa, el s-a dat jos si a inceput sa tipe sa-i dau asigurarea,sa-i platesc stiu eu ce, ca merge la politie si i-am zis sa mearga. azi am fost citata sa merg la politie ca dansul a facul plangere ca eu i-am avariat masina si sa-i dau asigurarea. la politie am asteptat pana s-a tot invartit ala pe acolo, mi-a dat sa scriu declaratia l-a sunat pe domnul in cauza sa vina, cand a venit el cu gura mare ca sa-i dau asigurarea, ca nu am mers la politie sa contest accidentul, care de fapt ce sa contest ca ala mi-a agatat masina si ca a mea nu are nimic. la sf politistul enervat mi-a retinut permisul pt 30 de zile si mi-a dat amenda 750 (450 ca nu am mers in 24 h sa constat accidentul, plus 300 ca am stat cu usile deschise). la care 24 h la el era ora in care m-a pus sa suflu in etilotest, adica 14 min dupa exact 24h. intrebarea mea, aveam voie sa stationez cu usa deschisa mentionez ca nu in totalitate, politistul avea voie sa-mi retina permisul tinand cont ca am casco. eu o s amerg sa contest atat decizia politistului cat si a domnului in cauza. cine imi poate da un raspuns:sorry:
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2013
taly87, utilizator
Cel mai recent răspuns: taly87 , utilizator 16:05, 17 Aprilie 2013
Politistul a facut proces verbal de amenda si retinere a permisului?
da mi-a facut si l-am semnat :( ca sa-l pot contesta si am scris ca nu-s de acord cu suspendarea, oricum nu ma baga in seama

mentionez ca masina e in regim de taxi si eram intr-o parcare strict pt taxi

amenda 300 pt stationare cu asa deschisa si 450 pt neprezentarea la politie in 24h. ca taximetrist intr-o statie regulamentara cu 2 benzi de circulatie, am voie sa stau cu usile deschise?

Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
ce articol a invocat in procesul verbal?
articolul 145 da nu inteleg ce scrie dupa si artc 79 1b

si eram asigurat pt ca eram in statie cu lungimea de 4 metri banda, celalalt taximetrist in spate s-a bagat din spate sa se puna in fata mea, tinand cont ca la politie domnul avea data jos inscriptile taxi ca sa zica ca el mergea regulamentar, nu a vrut sa-i verifice actele la respectivul
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portiera lovita in parcare in timp ce incarcam masina sorinakester sorinakester Buna seara. Pe scurt: Pe strada ingusta, in timp ce-mi puneam cumparaturile-n masina, o cetateanca m-a claxonat, n-a asteptat sa inchid portiera si si-a ... (vezi toată discuția)
Accident cu stationare, acrosare biciclist cu usa masinii vasile48 vasile48 Buna ziua. Am a vut un accident, eram in stationare cu masina, parcata regulamentar si am crapat usa masinii pt a scoate castile de la telefon prinse la ... (vezi toată discuția)
Contestare process verbal 90zile+examen!!!!!!! bogdy29 bogdy29 Buna ziua! O sa va povestesc pe scurt, sa nu va plictisesc: tatal meu conducea masina, in care eram eu si mama.stationam pe partea dreapta a drumului si ... (vezi toată discuția)