avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Activitate irinuca123

Activitate irinuca123

Răspuns la discuția Pot pleca fara preaviz?
Am facut cererea de demisie in 2 exemplare, una am lasat-o la ei,una am luat-o acasa (13.05). Mi-au spus ca vb a 2-a zi, nu mi-a inregistrat cererea. A doua zi mi-au zis ca nu au avut timp sa calculeze cati bani am de luat si ca ma vor suna ei. Cateva zile nu mi-au rasp la tel, apoi au sunat ei sa vin sa facem lichidarea. Azi cand am fost mi-au pus in fata o cerere de demisie cu data de 23.05 . Le-am zis sa-mi ia in considerare cererea pe care am depus-o pe data de 13.05, dar au zis ca nu o accepta si ca daca n-o semnez pe asta cu data de 23.05, pe care au facut-o ei, nu imi dau nici un ban. Nu am semnat-o. Le-am spus ca nu au dreptul sa-mi opreasca banii fara o hotarare judecatoreasca dar nu-i intereseaza. Mi-au zis ca nu-i intereseaza daca ii dau in judecata. Am inregistrat toata convorbirea cu ei. Ce pot face in acest sens? Mersi!
Răspuns la discuția Pot pleca fara preaviz?
Trebuie sa motivez demisia in cazul asta? Este corect daca o motivez astfel?
-nefiscalizarea tuturor veniturilor (adica bani negri pe care nu i-au treacut in contract)
Răspuns la discuția Pot pleca fara preaviz?
Cum fac cererea de demisie? "...........avand functia de Contabil la societatea/compania condusa/administrata de dumneavoastra,  SC x SRL , va rog sa imi aprobati prezenta cerere de demisie incepand cu data de 18.04.2013, respectand prevederile Codului Muncii. Demisionez fara preaviz, potrivit art.81 alin.8 din Codul Muncii.
Va multumesc ."
Ce trebuie sa mai mentionez?
Cererea o fac in 2 exemplare,unul ramane la mine, unul la ei?
Au posibilitatea sa nu-mi aprobe demisia?
Multumesc!
Răspuns la discuția Pot pleca fara preaviz?
Ei vor sa-mi opreasca cei 500 lei din salariu. Eu am zile de concediu neluate + zilele lucrate.Cum imi i-au banii? Multumesc!
In ce conditii imi pot da demisia fara preaviz? Am CIM pe postul de contabil insa m-au pus sa incasez si bani de la clienti. Am fost pacalita de un client cu 500 roni. Lucrez 8 ore/zi, contractul este pe 4.. psi n-am semnat niciodata, firma nu este in regula deloc.