avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate anamariafrancesca

Activitate anamariafrancesca

Buna ziua,rog respectuos o informatie.mama mea divortata de tatal meu (mama revenind la numele de domnisoara),doreste sa vanda apartamentul proprietate personala detinut de ea si tatal meu decedat (la divort nu s-a facut partajul casei si nici al locurilor de veci).Mama a avut dintr-o relatie anterioara un copil care a fost recunoscut legal de tatal meu.Eu mai am doi frati rezultati din casatoria tatalui meu si a mamei mele.Noi trei suntem de acord ca mama sa vanda aceste bunuri cumparate de ea si tatal meu decedat .Doresc sa-mi spuneti daca este nevoie si de acceptul fratelui meu care doar a fost recunoscut legal de tatal meu dar care nu a stat niciodata impreuna cu noi toti si care astazi este insurat si are familia lui,pe care nu l-a interesat niciodata de tatal meu avand in vedere faptul ca a suferit timp de 14 ani.Eu,cei doi frati ai mei si mama am locuit impreuna cu tatal meu pana cand acesta si-a dat sufletul,mama ocupandu-se de inmormantare si toate celelalte crestinesti.In asteptarea raspunsului dvs.va multumesc anticipat