Buna ziua,rog respectuos o informatie.mama mea divortata de tatal meu (mama revenind la numele de domnisoara),doreste sa vanda apartamentul proprietate personala detinut de ea si tatal meu decedat (la divort nu s-a facut partajul casei si nici al locurilor de veci).Mama a avut dintr-o relatie anterioara un copil care a fost recunoscut legal de tatal meu.Eu mai am doi frati rezultati din casatoria tatalui meu si a mamei mele.Noi trei suntem de acord ca mama sa vanda aceste bunuri cumparate de ea si tatal meu decedat .Doresc sa-mi spuneti daca este nevoie si de acceptul fratelui meu care doar a fost recunoscut legal de tatal meu dar care nu a stat niciodata impreuna cu noi toti si care astazi este insurat si are familia lui,pe care nu l-a interesat niciodata de tatal meu avand in vedere faptul ca a suferit timp de 14 ani.Eu,cei doi frati ai mei si mama am locuit impreuna cu tatal meu pana cand acesta si-a dat sufletul,mama ocupandu-se de inmormantare si toate celelalte crestinesti.In asteptarea raspunsului dvs.va multumesc anticipat
Locul de inhumare,conform regulamentului administratiei cimitirelor se concesioneaza pe diferite perioade de timp,respectiv pe 7,25 49 de ani,
Dreptul de concesionare confera dreptul strict de folosinta si nu acorda dreptul de proprietate,respectiv locul de inhumare nu poate face obiectul unei vanzari
Conditionat de regulamentul administratiei fiecarui cimitir,locurile de inhumare pot fi preluate de rudele titularului de contract in baza unui contract de donatie sau cu incheierea unui nou contract de concesiune