Da. Procedura insolventiei s-a incheiat potrivit art. 131., nu 138 cum am scris eronat mai sus. Sincer, in momentul cand am vazut ca poprirea era facuta de catre Anaf am verificat doar ca suma sa corespunda cu cea din hotararea tribunalului. Unde este eroarea si ce responsabilitati imi revin mie in continuare ma depaseste.
Angajarea raspunderi s-a facut in baza art. 138 lit. a din lg 85/2006. Procedura insolventiei s-a incheiat potrivit art. 138. Mai multe date pot sa va ofer cand o sa am toate hartiile in fata.
Ca fost administrator al unui SRL sunt fericitul posesor al unei decizii de atragere a raspunderi personale in valoare de 5000 lei. In urma instituirii popriri pe conturi, de catre Anaf, am achitat aceasta suma catre Anaf. Ca urmare a discutiei cu lichidatorul am inteles ca aceasta suma ar fi trebuit platita direct lui de catre mine.
Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie?, tinand cont ca am fost amenintat cu chemarea in judecata si eventual cu plata unei sume mai mari in acest caz.
Sper ca am reusit sa ma fac inteles in ciuda orei tarzii.
O societate comerciala (SRL) care a fost dizolvata la cererea DGFP mai trebuie sa depuna declaratia privind impozitul pe profit? Precizez ca s-a primit o scrisoare din partea DGFP in care se cere depunerea declaratiei pentru anul 2012. Decizia de dizolvare a fost data in 2013.