avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1655 soluții astăzi
Forum Activitate Godacul

Activitate Godacul

Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA
Ce presupune aceasta "incuvintare de la instanta"? Are loc o infatisare la judecatorie, tribunal sau unde anume?

Iar in cazul in care firma de recuperari nu apeleaza la un executor judecatoresc, poate sa te forteze sau sa te constranga ,legal, sa achiti din restante?!?
Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca o firma de recuperari credite restante poate formula o cerere de executare silita in baza titlului executoriu reprezentat de contractul de credit unui executor judecatoresc?

In acest caz, executorul judecatoresc poate aplica popriri pe toate conturile debitorului?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Acte false pentru credite
Daca, sa zicem, denunt totul si il dau in judecata, neavand dovada ca banii au ajuns la firma respectiva, nici o instanta nu il poate obliga sa plateasca creditele sau macar sa inapoieze sumele de bani?
Răspuns la discuția Acte false pentru credite
In ce sens mi-as face rau? Sau altfel spus: cat de rau e acest rau?
Faptele firmei respective nu sunt prevazute nicaieri? Ei m-au angajat, au semnat si stampilat acte.

Nu am nici un bun.
Răspuns la discuția Acte false pentru credite
Mentionez ca in cazul meu sunt mai multe persoane, la aceiasi bine-intentionata firma.
Buna ziua.

Am o problema la care as dori sa aflu cateva raspunsuri, indrumari, sfaturi, etc.
Despre ce este vorba?
Pe vremea cand se puteau face credite de nevoi personale mult mai usor am primit o propunere: sa fac cat mai multe credite la cat mai multe banci pe numele meu si sa le dau unei firme cu promisiunea ca intr-un an se vor achita. La aceasta "afacere" aveam si eu un procent din suma creditelor contractate.
Pretextul firmei respective era ca vroia sa se dezvolte, sa investeasca pentru a creste productia, profitul fiind apoi garantat si creditele achitate. Naiv si credul fiind si manat de castigul usor al unei sume de bani, am acceptat. Eu lucram la o alta firma care nu avea nici o legatura cu cea in plina "dezvoltare".
Am fost angajat fictiv la firma respectiva cu un salariu Mare, mi s-a falsificat cartea de munca, adeverinte, etc. Am mers la mai multe banci dar doar 3 mi-au acordat credite. Am luat profitul, ratele mi se achitau de catre firma "angajatoare", toate bune si frumoase timp de vreo 6 - 7 luni pana cand surpriza: nu s-au mai achitat ratele. Acum ma cauta fel de fel de recuperatori, angajati de banci, am popriri pe salariu, cardurile sunt blocate.
Ce e de facut in acesta situatie???