Tatal meu a avut o casatorie cu o doamna care la acea vreme era gravida (mentionez faptul ca tatal meu nu este tatal biologic al copilului,dar cu toate acestea tatal meu l-a recunoscut ca fiind copilul lui).
Dupa divort tatal meu s-a recasatorit (cu mama mea) in anul 1991.In anul 1992 tatal meu a cumparat un apartament in care locuia la acea vreme mama lui si sora mea vitrega.
In anul 2003 la decesul mamei tatalui meu,tatal meu a fost santajat prin faptul ca nu i se va inmormanta mama in cazul in care el si mama mea nu vor ceda apartamentul.
Acestia au intocmit o Procura Speciala cu termen nelimitat si o Procura de Vanzare in care nu se specifica nici un termen,eu nu am putut semna o astfel de procura deoarece la acea vreme eram minor.(Cu toate ca si eu eram unul dintre beneficiarii apartamentului).
Mai mult decat atat persoana care a santajat familia mea este o simpla cunostiinta,aceasta ne avand nici un grad de rudenie cu familia noastra.
Cu toate acestea persoana in cauza s-a folosit de Procurile parintilor mei pentru a incheia un contract de Vanzare-Cumparare si actele necesare acestuia cu sora mea vitrega.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1) Daca se pot anula Procurile intocmite de parinti mei?
2) Daca prin faptul ca eu nu am semnat o asemenea procura este frauda?
3) Daca acel apartament se poate scoate in circuit civil fara acordul meu?
4) Daca se mai poate face ceva in acesta privinta?