am inteles. oricum eu deabia am aflat ca sunt insarcinata,.,,deci mai sunt pe putin 8 luni pana nasc, dar mai am o nelamurire, sotului i sa ivit ocazia sa plece in olanda la munca cu contract de munca pe 6 luni, aceste contracte se iau in calcul? sa stiu daca sa accepte sau nu...
stiu ca poate intra sotul in CCC, asa am procedat la primul copil...dar numai vreau s fac asta pt ca isi strica rostul de la munca...insa nu stiam ca poate beneficia de stimulentul de insertie...asta e o veste foarte buna...
Insa trebuie neaparat sa aibe un an la acelasi loc de munca? el a tot schimbat locurile de munca ...dar fara intreruperi mari...doar de cateva zile...afecteaza cu ceva?
si in acest sens ce as putea sa fac daca eu nu am muncit? timp de 3 ani am crescut un copil...si pana in ziua de azi nu am avut cum sa ma angajez. sa inteleg ca as putea s ma duc la casa de pensii si sa platesc impozit anticipat ?plz astept un raspuns.o zi buna
buna ziua.am si eu o nelamurire...tocmai am aflat frumoasa veste ca sunt insarcinata..insa nu am un loc de munca, sunt casnica. as vrea sa stiu ce pot face pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului...Am auzit ca se pot plati anticipat la casa d pensii sau la fortele de munca ..niste impozite sau niste taxe pentru a putea beneficia de asigurari de sanatate etc.. ma poate ajuta cineva cu niste informatii ? o zi buna!:(