avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate iulyf91

Activitate iulyf91

Eu detin camionul, deci cealalta parte trebiua sa incarce masina.Prin comanda de transport, care din cate stiu tine loc de contract, s-a stabilit ca masina se incarca sambata la ora 10. Cei ce trebuiau sa incarce masina au intarziat, neavand materialul la dispozitie, eu am pierdut 2 zile asteptand si crezand promisunile lor ca "sigur pana la ora <x> esti incarcat". Cum imi pot scoate prejudiciul in care masina a stat la ei in curte si nu a produs nimic + soferul care trebuie platit si a avut diurna zilnica + contracte pierdute pentru ca nu am ajuns la timp?
Buna seara tuturor,

Fiind nou in domeniu nu stiu care e procedura si legea in cazul in care am semnat o comanda de transport pentru incarcare de exemplu sambata la ora 10:00 si masina e inca la incarcat luni la ora 12:00. Ce se poate face?

Va rog ajutor!!

Multumesc
Discuție Cheltuieli ONG
Am o intrebare legata de ce cheltuieli se pot baga in cotabilitatea unui ONG( de ex: bonuri de carburant, bonuri de la restaurante (organizarea unei mese pentru un colaborator), echipamente necesare desfasurarii activitatii, facturi pentru inchirieri local/ spatiu in vederea desfasurarii unor prezentari, se pot plati cursuri de specializare pentru membrii asociatiei?)

In momentul inscrierii la licitatie am facut o oferta mai mare cu 100 ron decat valoarea de start, si cu toate astea nu s-a tinut licitatia, nu stiu ce sa mai zic. Se urmareste o licitatie sa zic mai "ascunsa" pt a se oferi unui anumit individ?
Trebuia sa se organizeze o licitatie pentru un imobil in bucuresti, iar la ora stabilita executorul a anuntat ca licitatia se suspenda, pe motiv ca creditorul a decis asta. am venit de la 350 km distanta pentru acest lucru, si nu am primit nici o explicatie, care pot fi cauzele anularii? ce se face in continuare? se poate lua legatura cu banca pentru o oferta directa, daca da care vor fi procedurile daca o sa se accepte respectiva oferta?#-o:frantic: