Eu detin camionul, deci cealalta parte trebiua sa incarce masina.Prin comanda de transport, care din cate stiu tine loc de contract, s-a stabilit ca masina se incarca sambata la ora 10. Cei ce trebuiau sa incarce masina au intarziat, neavand materialul la dispozitie, eu am pierdut 2 zile asteptand si crezand promisunile lor ca "sigur pana la ora <x> esti incarcat". Cum imi pot scoate prejudiciul in care masina a stat la ei in curte si nu a produs nimic + soferul care trebuie platit si a avut diurna zilnica + contracte pierdute pentru ca nu am ajuns la timp?
Fiind nou in domeniu nu stiu care e procedura si legea in cazul in care am semnat o comanda de transport pentru incarcare de exemplu sambata la ora 10:00 si masina e inca la incarcat luni la ora 12:00. Ce se poate face?
Am o intrebare legata de ce cheltuieli se pot baga in cotabilitatea unui ONG( de ex: bonuri de carburant, bonuri de la restaurante (organizarea unei mese pentru un colaborator), echipamente necesare desfasurarii activitatii, facturi pentru inchirieri local/ spatiu in vederea desfasurarii unor prezentari, se pot plati cursuri de specializare pentru membrii asociatiei?)
In momentul inscrierii la licitatie am facut o oferta mai mare cu 100 ron decat valoarea de start, si cu toate astea nu s-a tinut licitatia, nu stiu ce sa mai zic. Se urmareste o licitatie sa zic mai "ascunsa" pt a se oferi unui anumit individ?
Trebuia sa se organizeze o licitatie pentru un imobil in bucuresti, iar la ora stabilita executorul a anuntat ca licitatia se suspenda, pe motiv ca creditorul a decis asta. am venit de la 350 km distanta pentru acest lucru, si nu am primit nici o explicatie, care pot fi cauzele anularii? ce se face in continuare? se poate lua legatura cu banca pentru o oferta directa, daca da care vor fi procedurile daca o sa se accepte respectiva oferta?#-o:frantic: