Bun, idea este ca trebuie sa am un motiv ferm sa ma adresez instantei.
Am uitat sa precizez ca am avut mentiuni de facut, de nerv, de naiv am mentionat:
Mentiuni: Am depasit pe linea discontinua si am revenit pe linea continua.
Buna ziua, mi-a fost suspendat/retinut permisul de conducere pentru o perioada de 30 zile cu drept de circulatie cu dovada de 15 zile.
In procesul verbal a fost trecut ca find infractiune conform Art. 120 Lit. H si I din OUG195/2002 R.
Desi depasirea sa facut pe linea discontinua si reintrand pe banda pe linea continua.
Bun, sa zicem ca are dreptate. nu asta ar fi problema, am incalcat acea linea continua, si am fost sanctionat.
Conform calculele mele permisul ar trebui sa il pot revendica in 45 zile calendaristice incepand de a 2a zi de la data comiterii faptului.
Ce doresc sa intreb este daca pot anula dovada de circulatie pentru urmatoarele 15 zile si sa fie redusa la 1~2 zile, ca sa imi pot obtine mai repede permisul de conducere.
Inca o problema, cu o zi inainte sa expire pedeapsa trebuie sa plec din tara si am nevoie de permisul de conducere, cum pot face sa il obtin cu mentiunea ca trebuie sa plec din tara, pot face dovada rezervarii si cererea de concediu.