As dori sa stiu pe ce baza pot inregistra veniturile din vanzare de legume fructe , in cazul in care angajatorul nu isi achizitioneaza casa de marcat ?
Exista vreun document cum ar fii un borderou de incasari zilnice si dupa acesta sa taiem chitanta ?
Ma poate ajuta cineva ?
Sunt noua pe acest forum si in acelasi timp disperata , nu stiu cui sa ma adresez si ce sa fac in conditiile in care sotul meu nu isi gaseste un loc de munca de 4 ani si jumatate . Are studii superioare , chiar 2 facultati drept si contabilitate , are experienta in munca ( dar in alte domenii decat cele in care a studiat , asta tot ptr a ne castiga existenta ) , insa nu avem PILE SI RELATII , nu suntem din Bucuresti de fel , acum avem o locuinta aici , luata cu mari sacrificii .
Problema aceasta cu serviciul nu a fost lasata asa , trimite mii de cv -uri pe site-urile de specialitate , il cheama foarte putine la interviu , dar nu se finalizeaza cu nici o angajare , a fost la targuri , a spus la cunostinte ,dar cu nici un folos .
Avem si o fetita mica de 3 anisori si ne este foarte greu sa o crestem cu salariul meu si acesta foarte mic .
Unde sa ne adresam sa primeasca si el un loc de munca macar cu un salariu minim ? Doreste foarte mult sa lucreze in contabilitate , sa prinda putina experienta .
Multumesc ,