As dori sa stiu pe ce baza pot inregistra veniturile din vanzare de legume fructe , in cazul in care angajatorul nu isi achizitioneaza casa de marcat ?
Exista vreun document cum ar fii un borderou de incasari zilnice si dupa acesta sa taiem chitanta ?
Ma poate ajuta cineva ?
Monetar
nicolpa
Monetaru mai este obligatoriu?Din cate stiu nu dar in aceste conditii pe baza a ce se predau banii?Pe baza de dispozitie de incasare? (vezi toată discuția)
Pfa casa de marcat
lenovo
Buna seara. Probabil s-a discutat foarte mult aici despre aceasta problema, dar nu am gasit nimic concret.
Mama, este PFA comertul cu fructe si legume. Pana ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.