ce tara minunata, unul abuzeaza de drepturile mele, acum, azi, il prind in flagrant cu politia ca-mi fura din proprietate, iar eu trebuie sa-l dau in judecata , care cu totii stim cat dureaza si sa intru in posesia a ceea ce este al meu dupa,......1-2-3-4-5-ani... sau cine stie cati ani.MINUNAT!
Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: am in proprietate un teren achizitionat in 2005, actele sunt in regula, terenul are cadastru, granitele cu vecinii au fost trasate si recunoscute la data achizitionarii proprietatii iar aceste date corespund cu inscrisurile din cadastru si cu toate acestea acum cateva zile unul dintre vecini a mutat granita de hotar fara acordul meu(bineinteles in favoarea lui), fara o actiune a primariei, fara o masuratoare in prealabil. sunt un om respectabil si care a mai crezut ca legea in aceasta tara nu se face cu parul, asa ca am sesizat acest lucru la Politie, de unde a venit un echipaj care a constatat ceea ce reclamam eu, dar nimic, respectivii au continuat sa modifice granita de hotar pe toata lungimea terenului. ce pot face in acest sens, legal??mai mult decat atat respectivii au si o cladire care trebuia retrasa la momentul primei instrainari a terenului respectiv, eu fiind al treilea cumparator, au trecut vre-o 10 ani de la prima instrainare, cum pot sa fac sa intru in posesia a ceea ce-mi apartine?[u]