avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate deeagirl1

Activitate deeagirl1

Răspuns la discuția Constructie balcon.
cum trebuie sa procedez in acesta situatie?
Răspuns la discuția Constructie balcon.
in discutia purtata cu presedintele, acesta face referire numai la legea 230 si nimic altceva. i-am aratat art. 12 dar degeaba, nu vrea si gata, i-am zis ca face abuz de functie si mi-a raspuns ca sa-l actionez in instanta, ori aceasta posibilitate o consider ultima solutie.
Răspuns la discuția Constructie balcon.
locuiesc la parter, ir vecinii de la etajele superioaoare au balcon, iar eu doresc s[ ridic oconstructie noua sub balconul vecinului de desupra. blocul are dou cari, iar la scara unde locuiesc din 18 apartamente si-au dat acordul 15. de la scara cealalalta si-au dat acordul 9 proprietari, in total 24 din 36 de proprietari. am demarat ctiunea la primarie si vreau sa stiu daca presedintele asociatiei de proprietri care se opune ca proprietar, are dreptul sa refuze legaliyrea documentului cu semnaturile majoritatii proprietarilor.
Buna ziua.As dori sa stiu cum se procedeaza in situatia in care presedintele asociatiei de proprietari refuza sa semneze actul prin care majoritatea proprietarilor(24 din 36) si-au exprimat acordul scris.
Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.