avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constructie balcon.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constructie balcon.

Buna ziua.As dori sa stiu cum se procedeaza in situatia in care presedintele asociatiei de proprietari refuza sa semneze actul prin care majoritatea proprietarilor(24 din 36) si-au exprimat acordul scris.
Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 17:35, 30 Aprilie 2013
Care este situatia exacta referitor la majoritatea proprietarilor(24 din 36) si-au exprimat acordul scris.
Despre ce fel de balcon este vorba?
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa comunice temeiul legal al refuzului


locuiesc la parter, ir vecinii de la etajele superioaoare au balcon, iar eu doresc s[ ridic oconstructie noua sub balconul vecinului de desupra. blocul are dou cari, iar la scara unde locuiesc din 18 apartamente si-au dat acordul 15. de la scara cealalalta si-au dat acordul 9 proprietari, in total 24 din 36 de proprietari. am demarat ctiunea la primarie si vreau sa stiu daca presedintele asociatiei de proprietri care se opune ca proprietar, are dreptul sa refuze legaliyrea documentului cu semnaturile majoritatii proprietarilor.
Presedintele stie legea constructiei(nr.5o).
Interventie moderator

@Mariana Apostol
Va rog lamuriti utilizatorul cu privire la aceasta lege, presupunand ca presedintele asociatiei nu cunoaste aceasta lege. Ce spune legea, la ce articol etc.
in discutia purtata cu presedintele, acesta face referire numai la legea 230 si nimic altceva. i-am aratat art. 12 dar degeaba, nu vrea si gata, i-am zis ca face abuz de functie si mi-a raspuns ca sa-l actionez in instanta, ori aceasta posibilitate o consider ultima solutie.

Alte discuții în legătură

Magazin la parterul blocului si constructie balcon Iael Iael As vrea sa stiu ce aaprobari sunt necesare pentru deschiderea unui magazin la parterul unui bloc sio pentru constructia unui balcon ? Ce se intelege prin ... (vezi toată discuția)
Balcon construit la parter Diana1971 Diana1971 Va rog sa ma ajutati in lamurirea unor probleme: Vecinul de la parter (chiar sub apartamentul meu) a construit cu un numar de ani in urma un balcon. Pe langa ... (vezi toată discuția)
Formular acord vecini ? ionel12 ionel12 Buna ziua, am nevoie de acordul asociatiei de proprietari pentru constructia unui balcon la parter, intrebarea mea ar fi daca exista un formular anume si la ... (vezi toată discuția)