avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate hobbit

Activitate hobbit

Pe un camp... la o petrecere :| dar ei au venit sa ma sparga ca nu le convenea fata mea. Si i-am zis cateva unei prietene de-a lor :|

Tipa pe care as fi vrut s-o violez...arata ca naiba!
Nu vreau sa ma laud dar sunt dragut... nu frumos, ce dragut... poate va fi un avantaj si asta...
Pana acuma am depus extras de contul cu firma pe care o detin, precum si hartii ca nu am nici o datoria. Politia a zis ca e uimit cam atatia bani la 20 de ani, si o masina atata de frumoasa. Au expertizat masina, si au vorbit cu parintii si cu vecinii.

Am depus hartia cu extrasul de cont ca sa dovedesc ca nu aveam motiv s-o violez pe respectiva, adica ma puteam duce la prostituate.

Credeti ca am procedat bine?
Sunt acuzat de o tentativa de viol. Am fost agresat... de o gasca de derbedei si ei ca sa obtina circumstante atenunate au zis ca am vrut s-o violez pe una dintre fetele lor.. si eu au intervenit.

Imi explica si mie de ce violatorii violeaza? Adica... mi se pare un pic cam josnic sa iei cuiva ceva cu forta. Sa-i dau 2 pumni in cap unei femei sunt in stare, dar sa ma insjosesc sa ma culc cu forta cu ea.... de ce violatorii nu merg la[ editat] ce se milojesc in ultimul hal si mai atrag si oprobiul social...???

De asemenea ca sa pot scapa am folosit un spray paralizant iar cand m-am urcat in masina unul s-a urcat pe portbagaj si a cazut... sunt acuzat si de fuga de la locul accidentului  

eu cu fisura craniana.

Interventie moderator:Vă rog să folosiţi butonul pentru editare şi să nu postaţi mesaje consecutive .Mulţumesc.