Sunt acuzat de o tentativa de viol. Am fost agresat... de o gasca de derbedei si ei ca sa obtina circumstante atenunate au zis ca am vrut s-o violez pe una dintre fetele lor.. si eu au intervenit.
Imi explica si mie de ce violatorii violeaza? Adica... mi se pare un pic cam josnic sa iei cuiva ceva cu forta. Sa-i dau 2 pumni in cap unei femei sunt in stare, dar sa ma insjosesc sa ma culc cu forta cu ea.... de ce violatorii nu merg la[ editat] ce se milojesc in ultimul hal si mai atrag si oprobiul social...???
De asemenea ca sa pot scapa am folosit un spray paralizant iar cand m-am urcat in masina unul s-a urcat pe portbagaj si a cazut... sunt acuzat si de fuga de la locul accidentului
eu cu fisura craniana.
Interventie moderator:Vă rog să folosiţi butonul pentru editare şi să nu postaţi mesaje consecutive .Mulţumesc.
Situatia este foarte complicata.
Este posibil sa fiti gasit vinovat chiar daca ati fi nevinovat cu privire la tentativa de viol.
Ceilalti fiind multi vor declara impotriva dvs. si fiind singur este foarte greu sa va aparati cu succes.
Ramane de vazut cum va desfasura ancheta penala politia si parchetul.
Faptul ca ati fugit de la locul accidentului in conditiile in care daca va opreati erati agresat ar putea uce la concluzia ca sunteti nevinovat insa...depinde de tot probatoriul care se va administra.
Pana acuma am depus extras de contul cu firma pe care o detin, precum si hartii ca nu am nici o datoria. Politia a zis ca e uimit cam atatia bani la 20 de ani, si o masina atata de frumoasa. Au expertizat masina, si au vorbit cu parintii si cu vecinii.
Am depus hartia cu extrasul de cont ca sa dovedesc ca nu aveam motiv s-o violez pe respectiva, adica ma puteam duce la prostituate.
Da, într-adevăr , ce legătură are faptul că aveţi bani pentru a plăti favoruri sexuale? Dacă v-aţi putea disculpa pe acest considerent, s-ar putea interpreta că cine nu are bani , poate fi acuzat de viol, chiar fără probe temeinice.
Acuzaţiile ce vi se aduc trebuie probate. Dacă nu sunt probate, indiferent de câţi bani aveţi, nu veţi fi tras la răspundere. Chiar dacă nu aţi avea bani, dacă nu există dovezi ale fapei, nu puteţi păţi nimic,după cum, dacă există probe, nu mai contează situaţia financiară pe care o aveţi .
Infracţiunile se comit de persoane din orice categorie , unii ucid din plăcere, alţii violează pentru că le place o persoană, iar aceasta nu le acordă atenţie.Aşadar, nu fiţi aşa de încrezător că, dacă aveţi o situaţie materială bună, acest aspect vă exonerează de răspundere dacă există probe.
În orice caz,nu cred că doar pe spusele celorlalţi aţi putea fi condamnat .O asemenea tentativă e destul de dificil de probat .
:)))) cum sa crezi ca banii te transforma intr-un inger in fata legiuitorului? Domnule, violatorii fac parte din orice clasa sociala...sa nu va mai zic ca in cadrul modificarii constitutiei, sper sa se scoata acel articol nenorocit ce prevede caracterul prezumtiv al dobandirii averii. Poate in acel moment va trebui sa demonstrati modul in care ati dobandit averea la cererea persoanelor indrituite si ar fi cat se poate de corect in cazul unei tari tot mai corupte.