avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Viol asupra unui barbat
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Viol asupra unui barbat

Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului?
Ce parere aveti?

Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a tentativei de viol asupra persoanei de sex masculin a fost internata la psihiatrie.

La acest link aveti cateva detalii:

[ link extern ]

Sa fie oare o violatoare in serie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:57, 31 August 2012
daca ar fii o violatoare in serie s-ar mai depune plangeri de catre barbati care au fost violati,insa se pare ca plangeri nu exista,deci nu este o violatoare in serie,ori barbatilor care au fost violati de aceasta femeie le-a facut placere sa fie violati,adica le-a placut sexul.
Violare in serie? De ce? A mai fost acuzata d.na si de alte fapte de natura violenta si asupra altor barbati? Daca ar fi sa ne luam dupa relatarile de la TV, parerea mea, sincera, este ca d.l minte in privinta violului. In primul rand daca esti taximetrist pentru ce faci astfel de comisioane la domiciliu? Omul declara ca a fost dezbracat, deci femeia tinea cutitul intro mana iar cu cealalta il dezbraca pe taximetrist? Iar el ce facea? Pe el de frica?Apoi, sa fim seriosi ca pana si medicul a declarat mai subtil ca in astfel de cazuri cocoselul nu prea are cum sa lucreze, psihic omul fiind speriat nu avea ce sa-i faca cuconetei, ori d.l sustinea sus si tare ca si-a finalizat treaba. Faptul ca l-a lovit in cap, desi cred ca d.na a gresit capul in acest caz, omul negandind cu cel in care are creierul depozitat ca neuronii i-au lipsit cu desavarsire, altfel negasind scuze pentru fapta sa, ne arata clar ca d.na este putin bolnava. Ori, un om bolnav nu-l poti controla, deci daca te incurci cu bolnavii( dovada ca era si d.na la psihiatrie), primesti ce cauti. E greu de crezut ca un barbat poate fi violat si chiar mai mult sa fie supus si la alte alea dupa cum a rezultat din declaratii, fara ca el sa aiba ocazia sa riposteze. Iar declaratia victimei, adica a barbatului, cum ca ar fi ajutat-o pe violatoare, e de toate jena. Adica daca nu l-ai fi violat ar fi mers de bunavoie in alte circumstante? Declaratia sotiei victimei, cum ca aceasta are un sot frumos si dorit de alte femei, lasa sa se inteleaga ca dumneaei nu-i plange de mila sotului ca a fost violat ci se lauda cu specimenul. E de-a rasu/plansu. Au vrut si niste oameni modesti sa fie si ei macar pentru 3 zile in atentia publicului larg. Asteptam decizia judecatorului.
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
Justitiarul711, utilizator
Tare comentariul, @Justitiarul7! Eu ma gandesc sa se judece la CCR, ca acolo iese viol de orice fel, daca asa se cere!
L-o fi batut amanta si trebuia sa il ierte nevasta.
Omul are imaginatie, nu gluma!
@Tarzan2012
Da, este o ipoteza posibila.
Si tanarului respectiv parea ca nu ii displac femeile dar probabil ca s-a speriat...( am vazut pe la TV cand a fost intrebat ceva...)

Oricum...cand va fi audiata de politie se poate afla...daca este violatoare in serie...
Daca va da vreo declaratie, evident.
Daca s-a dispus internarea probabil ca are ceva obsesiv...

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.6 din Regulament
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Opinia mea este că mai sunt necunoscute în ecuaţie . Nu ştiu ce declaraţii au făcut vicitma şi făptutioarea, însă am citit despre caz. Un posibil scenariu ar fi ca faptele să se fi petrecut tocmai invers, în sensul că omul să fie violatorul, iar ea să se fi apărat cu cuţitul . Dacă ea are probleme psihice, nu prea are credibilitate, orice ar spune.
Dacă ar fi să fie real cazul , atunci ar fi ceva inedit .Deşi am mai citit despre astfel de fapte prin presa străină.
Dacă ar fi o violatoare în serie ar mai exista plângeri. Poate însă deveni, dacă va fi eliberată:)
Oricum, sunt convinsă că vom afla detaliile din dosar, îndată ce va exista ceva cert.

Alte discuții în legătură

Liberté, égalité, fraternité ? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici De ce oare o femeie, să o numim Dulcineea, care afirmă că în, să zicem, 10 ani a făcut sex cu 50 de bărbaţi este, în cel mai bun caz, dispreţuită ... (vezi toată discuția)
Violul - generalitati Cezar9 Cezar9 As dori sa deschis si eu un topic pe acest FORUM. Mai ales ca exista tendinta si in Romania de-a fi acuzat pe nedrept de un viol doar cu scopul de-a fi ... (vezi toată discuția)
A tuns o femeie fara voia acesteia leus leus Am o cumnata care gasind pe sotul ei in masina lor, cu o femeie de moravuri usoare ,nu a batut-o nu i-a facut absolut nimic dar avand parul lung a tuns-o ... (vezi toată discuția)