avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A tuns o femeie fara voia acesteia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A tuns o femeie fara voia acesteia

Am o cumnata care gasind pe sotul ei in masina lor, cu o femeie de moravuri usoare ,nu a batut-o nu i-a facut absolut nimic dar avand parul lung a tuns-o scurt chiar in fata ,( incat nu are decat sa se tunda f scurt,) si a dezbracat-o nud si a lasat-o sa plece asa pe strada.

Poate pati ceva ?Repet nu a lovit-o nu a bruscat-o .
Da, sigur ca poate pati ceve daca femeia tunsa si dezbracata depune plangere.
Femeia a fost agresata in timpul programului de lucru.
Iar daca nu era in timpul programului sau nu avea forme legale de angajare tot agresiune se numeste fapta.
Sau poate ii facuse sotul o conventie de munca!
In functie de cum formuleaza plangerea, se poate retine lovirea sau alte violente, de asemenea este posibil sa se retina si lipsire de libertate in mod ilegal, cunosc cazuri de acest gen.
Nu inteleg de ce cumnata dvs nu si-a tuns sotul, nu cred ca are fata vreo vina de infidelitatea lui.
Lasand gluma la o parte ,nu a fost niciun fel de violente ,nu a fost lipsire de libertate fiindca s-a petrecut in masina lor , aceasta a vrut sa fuga ,iar in fata masinii i-a taiat practic un manunchi de par din frunte si i-a dat jos singurul trcou pe care il avea pe ea.
Vorbind f serios,

Culmea este ca pe cumnata mea a lovit-o ea si are semne.

Exista infractiune sau poate primi numai o amenda .

Repet nu sunt loviri si alte violente!!!
Vi s-a parut ca am raspuns in gluma?

Alte discuții în legătură

Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu violenta fizica si verbala apm91 apm91 buna ziua! am nevoie de ajutorul dvs sa ma lamuriti intr-o situatie ciudata pentru mine. sotul meu lucreaza ca sofer de taxi.dupa o cursa,clienta n-a vrut sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie ... Gabi miron Gabi miron Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie in varsta de 21 de ani . Aceasta era casatorita si avea si copil insa mi a spus dupa ceva ... (vezi toată discuția)