avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare cu violenta fizica si verbala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare cu violenta fizica si verbala

buna ziua! am nevoie de ajutorul dvs sa ma lamuriti intr-o situatie ciudata pentru mine. sotul meu lucreaza ca sofer de taxi.dupa o cursa,clienta n-a vrut sa plateasca contravaloarea cursei eliberata cu bon fiscal si a incercat sa fuga.sotul meu s-a postat in fata ei si a blocat-o cu bratele tinandu-le pe masina tocmai ca ea sa nu poata fugi,moment in care clienta a inceput sa tipe dupa ajutor. oamenii care erau prin jur au vazut ca ea e blocata si au auzit-o cum tipa( deci parea o victima).unul dintre oameni a sunat la politie.in fine,a venit si politia si s-au dus la sectie ,clienta fiind urmata de un martor in favoarea ei. la poitie ,clienta sfatuita de politist ,i-a facut sotului plangere penala pentru faptul ca ar fi bruscat-o si ar fi injurat-o.sotul meu a primit o amenda pentru injurii si clienta sfatuita de politist a facut si aceasta plangere penala.mentionez ca sotul meu n-a injurat-o si nici n-a bruscat-o desi e greu de crezut mai ales ca el n-are niciun martor. spuneti-mi va rog cam ce-ar putea sotul meu sa faca in acest caz avand in vedere ca el n-are martor!astept raspuns va rog frumos!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:22, 28 Aprilie 2011
In locul femeii as fi facut plangere pentru lipsire de libertate.
Cum poate demonstra ca femeie nu a platit?
Ce avea de gand sa faca daca nu a platit?sa o talhareasca si sa isi recupereze suma?

De ce nu a chemat politia sa spuna ca femeia nu a platit?

In tara asta se face legea cu pumnul.sper sa fie pedepsit.
Si sunt curios,ce ar fi facut sotul,daca era in locul femeii,un kikboxer de doi metrii si 120 de klile.
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
frank_kvitta, utilizator
Sarcina probatiunii apartine organelor de urmarire penala , iar sotul dvs trebuie sa se apare pentru a dovedi ca acuzatiile care ii vor fi aduse nu sunt reale.
Sotul dvs , trebuie sa se apre cu probatorii(acte , martori , alte probe acceptate de lege).
Ar fi bine sa incerce sotul dvs sa ia legatura cu un avocat pentru a i se acorda asistenta juridica de care cred ca are nevoie.
In rest , imi manifest si eu anumite dubii ca si dl."frank_kvita"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie ratbv fara bilet alex345 alex345 Buna ziua As dori daca se poate sa-mi analizati putin situatia in care am fost pus . Am urcat in autobuz neavand bilet de calatorie deoarece in statia ... (vezi toată discuția)
Unde ma adresez sa reclam un politist pnt abuz in serviciu kkrsty kkrsty Sunt sotul Monica H. din bacau si nustiu ce sa vazut la tv dar realitatea e alta .intrebare de ce Cand Monica a sunat la 112 si a spus ca are probleme cu un ... (vezi toată discuția)
M-am apărat în fața agresiunii, acum am plângere de vătămare corporală. ce pot păți? Viorelstt Viorelstt Pe 28 aprilie anul curent, am avut o altercatie cu un domn, precum ca i-am blocat calea de acces la un service dezafectat,eu parcand pe domeniul public pentru ... (vezi toată discuția)