avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... unde ma adresez sa reclam un politist pnt abuz in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

unde ma adresez sa reclam un politist pnt abuz in serviciu

Sunt sotul Monica H. din bacau si nustiu ce sa vazut la tv dar realitatea e alta .intrebare de ce Cand Monica a sunat la 112 si a spus ca are probleme cu un client nu sa luat nici o masura si cand a sunat Tunisian ca sia luat un pumn un fata de la un tigan si a bagat din stomag ca e amenintat cu pistolu ceia ce nu e adevarat au venit 2 .echipaje .de ce primu echipaj a legitimat corect si nu a bruscat pe Monica si al 2 echipaj ia smuls pistolu fara a se legitima si mai avea oleaca si ii rupea tocul .De ce nu a facut o ancheta preliminara ca se aflau martori la fata locului si a luat de bun ce a vorbit un Tunisian ce a jicnito pe drum tot timpu in engleza si la destinatie nu a platit cursa.Si ca fapt divers ce rost avea sa ameninte cu pistolu atata timp cat se aflau trei colegi barbati care ierau martori..Apoi unuia din martori nu i sa dat la politie o foaie a4 pnt a depune o plangere si ia dat pe deasupra o amenda de 1000 ron .De ce pana nu am chemat tv nu mia dat voie sa vorbesc cu ea si nu ea acordat un prim ajutor Monicai si Tunisianului a fost tinut in brate pnt un simpla leziune de pumn .Cinei vinovat Monica care la dus la destinatie cu ceasu fiscal si a suportat glumele nesarate al unui strain care alaturi de prietena lui romanca faceau glume in engleza la adresa ei si la destinatie la rugat frumos sa stearga ciorba de pe bancheta in loc sa fie barbat, mintea ca este apa si se vedea si mirosea a ciorba apoi ia aruncat un servetel si ia zis clean you ????in fine de ieram eu il stergeam cu fata pana se usca dar a avut noroc cior..A trecut o sapt si nu o cheama la politie avocatu meu a zis sa asteptam pana miercuri si apoi sa mergem la politie .Pnt ce platesc taxe sa fiu aparat de politie ei ce fac ?Nu iera mai bine sa fi facut apel prin statie si veneau toate taxiurile din bacau de la toate firmele si dadeau un toc de bataie sora cu moartea Tunisianului.In tara asta daca esti corect esti prost .ASTEPT SUGESTII DE LA VOI PE FORUN SAU MAIL facebook ,
Cel mai recent răspuns: suspectu , utilizator 21:42, 27 Aprilie 2012
Subiect: unde ma adresez sa reclam un politist pnt abuz in serviciu
Raspuns direct asupra titlului:
Sef ierarhic din respectiva sectie,IJP Bacau pe la sefi sau la disciplinar,IGPR la disciplinar,plangere directa la procuratura.
Este un raspuns generalizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ar trebui sa fac ? Ceclan  Daniel Ceclan Daniel Salutare ! am fost sunat de catre un prieten sa il duc acasa in data de 07.01.2010 in jurul orei 8.30 pm , si cand am ajuns la locul respectiv, l am luat pe el ... (vezi toată discuția)
Depasirea limitelor legitimei aparari cryingangel cryingangel Imi poate da cineva, va rog, un exemplu pentru depasirea limitelor legitimei aparari si pentru depasirea limitelor starii de necesitate.Multumesc anticipat.:\"> (vezi toată discuția)
Reținere de către politie și accesarea datelor din telefon pentru că am pozat un rucsac purtat de un copil. dacă mi-a fost încălcat vreun drept, unde pot să reclam asta? PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 După tot scandalul recent cu polițistul pedofil, mi s-a întâmplat ceva halucinant în timp ce mergeam pe bulevard. Mă îndreptam spre casă si ... (vezi toată discuția)