avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La ce pedeapsa sa ma astept?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La ce pedeapsa sa ma astept?

M-am dus la curve, pe centura. Negociez cu una 500 lei pt.2 ore , dar ea dupa nici 2 minute imi zice ca o cheama pestele. Evident fals, nici nu i-a sunat telefonul. , si i-am zis "stai aici fa"...eaa inceput sa urle in timp ce i-am mai bagat-o cam cu fortza, desi ea ma lasase ca o platisem si actul sexual incepuse deja, doar ca ea vroia sa plece , sa-mi traga tzapa s sa ma lase neterminat. Este o binecunoscuta tepara. Ce pot pati? A venit politia m-a legitimit, etc, ea plangea si au dus-o la IML. Nu am cazier sau altceva.
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
taabian, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:19, 16 Iulie 2018
Aveti sanse sa fiti acuzat de viol...

Art. 218. Violul
(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoana, savarsit prin constrangere, punere in imposibilitate de a se apara ori de a-si exprima vointa sau profitand de aceasta stare, se pedepseste cu inchisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

Depinde de cum va veti face apararea!
Este un caz inedit.
Dacă ați platit-o si dovediți, nu ar trebui sa se retina infracțiunea de viol pentru motivul că o chema proxenetul ei.

Va trebui insa sa aveti avocat la audiere deoarece apărarea trebuie să fie foarte complexă.
A fost perchezitionata de poliție?
E minora sau majoră?

Dacă e cunoscută ca prostituată va poate fi de ajutor dar daca ea zice ati luat-o cu forta se va retine violul.
Mai exista si problema ca polițiștii pot fi corupti si sa o ajute pe ea...ceea ce va poate genera mari probleme...

Dacă nu aveți apărare foarte buna de la început nu cred ca o sa scăpați de acuzația de viol nici daca sunteti nevinovat.

Pentru viol se cam aplica închisoare cu executare de la prima fapta...dar în caz extrem cu apărare foarte buna se poate ajunge la o pedeapsă cu suspendare daca ati fi vinovat...
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Depinde, ea poate era doar escroaca, nu prostituata. Deci pe ea ar pali-o pentru escrocherie si pe dvs. pentru viol.
Dacă a început actul sexual nu e doar escroaca...
Poate fi, dar e confuză situatia...

Depinde si ce rezultă din probatorii.
Dacă poliția administrează probele cum vrea si in defavoarea persoanei de sex masculin problemele.sunt deosebit de complicate...
Din ancheta poliție nu ar rezulta nici ca e escroaca...si posibil nici prostituată...
Oricum...nici prostituatele nu pot fi violate...conform legii...

În astfel.de cazuri este necesar sa aiba avocat de la început...
Ultima modificare: Duminică, 15 Iulie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Problema sex andreicristi andreicristi Varul meu (este major) locuieste cu fosta lui prietena si fac sex, dar ea nu-l mai iubeste si nu vrea sa faca sex cu el dar o face ca stie ca il ajuta intr-un ... (vezi toată discuția)
Legea privind violul unei minore Nekyh Nekyh Bună ziua. Vi se pare normal ca politia sa declare ca nu are ce face, doar pentru ca atât victima (care avea 13 ani în momentul respectiv... 14 acum) cât ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru clientii prostituatelor ? XmasterX XmasterX Exista la noi vreo lege cu privire la clientii prostituatelor ? Daca esti prins asupra faptului, ce poti sa patesti, conform legii ? Apropo, care e legea ... (vezi toată discuția)