avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Act sexual cu o minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Act sexual cu o minora

Buna,as vrea sa stiu,daca intretin acte sexuale cu o persoana de sex diferit,si eu am 18,si ea 17,si amandoi vrem,ce pot patii prin lege?
daca te prinde tatal fetei ai imbulinat-o. se va considera legitima aparare daca te impusca :)
nu se intimpla nimic atit timp cit este un act consensual - adica si ea vrea ce vrei si tu. Altfel, va fi viol si asta este chiar o problema grava.
Dar daca te prinde mamica sau taticul ei,ea declara ca ai oblibat-o si treci la viol si iar ai incurcat-o.Mai asteapta sa faca 18 ani :happy:
O vaishamar,sa te simti bine nu poti in tara asta ca depune altu marturie mincinoasa si te baga la mitica:-j.
ce legatura are virsta de 18 cu violul? ai vazut prea multe filme.
asa cum am spus, daca exista consimtamint din partea fetei nu exista nici o problema legala.
stimate domn, inainte de va exprima opinia in domeniul juridic este bine macar sa stiti despre ce discutati si apoi sa criticati pe cineva din domeniu.
actul sexual cu un minor nu inseamna ce credeti dvs. dpdv penal si conform art 198 cp minor este cel care mu a implinit virsta de 15 ani. deci in speta de fata nu se pune problema unei infractiuni.
apoi, a doua problema este cea a violului iar asta presupune un act sexual fara consimtamintul partenerei, aspect ce l-am precizat.
problema morala a spetei nu ma intereseaza, nu este competenta mea sa judec aspectul moral. sunt avocat si nu preot.

daca aveti argumente juridice, putem continua. daca aveti argumente morale, nu sunt interesat de discutie. pe forum se ofera consultatii juridice si nu spirituale.

Alte discuții în legătură

Concurs de infractiuni r82z r82z in cazul in care o persoan intretine relatii sexuale cu o persoana de sex feminin in virsta de 15 ani fara consimtamintul acesteia exista concurs de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat iml (medico-legal) alexandru171 alexandru171 Buna!Doresc informatii legate de un prieten care sa culcat cu o fata(14 ani fara o luna-momentul actului sexual).El a realizat ca nu este deloc bine ceea ce va ... (vezi toată discuția)
M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat bikaeraser bikaeraser va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, ... (vezi toată discuția)