avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat

va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, foloase materiale , sau vreo promisiune de casatorie sau alte lucruri, doar din dragoste am facut-o nici macar nu am fortat-o cu ceva ...Problema mai mare este ca s-ar putea sa fi aflat maicasa si acum cauta sa se razbune pe mine sa ajung la inchisoare nevinovat ...stiu ca nu e moral ce-am facut dar nu se pedepseste imoralitatea nu ? asa ca va intreb pe voi care stiti mai bine ...ce poate sa mi se intample ..;ca prietena mea nu v-a depune declaratie de viol daca o forteaza parintii ei deci in cazul asta ce pot sa patesc ...va multumesc anticipat
In eventualitatea in care parintii formuleaza plangere impotriva dvs,daca prietena confirma faptul ca nu a fost constransa ,in final ,nu veti avea de suferit consecinte ale legii
chiar daka e minora ? si numai se pune coruperea atunci ar fi ft bine multumesc
Important este ca fata sa declare ceea ce sustineti dvs ca actul a fost liber consimtit.Oricum stiti in situatii de acest gen cand este vorba de minori trebuie sa ne gandim foarte bine ce facem.O experienta de acest gen isi pune amprenta pentru toata viata pe persoana in cauza.Deocamdata eu nu vad existenta nici unei probleme dar depinde ce turnura pot lua lucrurile.Minorii sunt minori si cateodata trebuie sa asculte indicatiile parintilor.
deci sa inteleg ca doar in cazul in care o forteaza sa declare altceva se poate int ceva altfel nu...
uneori sunt bune si dusurile reci (la propriu si la figurat)

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Este ilegala o relatie sexuala cu un baiat de 17 ani? anonim1234 anonim1234 Buna ziua, Spuneti-mi daca este ilegala o relatie sexuala cu un baiat in varsta de 16 ani daca acesta a fost de comun acord. cealalta persoana fiind majora. ... (vezi toată discuția)