avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate ozonel

Activitate ozonel

V amultumesc ,dar in legatura cu gradatia sau cum se mai spunea categoria ,ce as putea face ,deoare ce ea se acorda tot la doi ani ,iar in cazul meu sunt mai bine de 10 ani de cand nu am mai obtinut vre-o categorie
Lucrez in invatamant ca personal ne didactic si da mai bine de 10 ani tot incarc sa obtin dela conducerea scolii ultima categorie ,am facut si cereri scrise catre conducere si nu am obtinut niciun raspuns ,pe motivul ca nu se poate majorari de salariu ca asa s-a dat de catre guvern ,dar aceasta marire este legala si am si argumentato cu documente ,dar raspunsul a fost negativ ,as mai dorii sa intreb ,daca este cineva in masura sa-mi dea informatii despre posturile din invatamant ,adica ,am fost incadrat la meseria mea pana acum doi ,trei ani ,dupa care am aparut ca simplu muncitor ,fara functia pe care o indeplinesc si as dorii sa stiu daca as putea sa-mi recuperez statutul de meserias nu simplu muncitor cu studii generale,eu avand liceul terminat cu diploma de bacalaureat si o scoala de maistrii.Va multumesc de ajutor