avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... obtinerea degradatie si functia avuta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

obtinerea degradatie si functia avuta

Lucrez in invatamant ca personal ne didactic si da mai bine de 10 ani tot incarc sa obtin dela conducerea scolii ultima categorie ,am facut si cereri scrise catre conducere si nu am obtinut niciun raspuns ,pe motivul ca nu se poate majorari de salariu ca asa s-a dat de catre guvern ,dar aceasta marire este legala si am si argumentato cu documente ,dar raspunsul a fost negativ ,as mai dorii sa intreb ,daca este cineva in masura sa-mi dea informatii despre posturile din invatamant ,adica ,am fost incadrat la meseria mea pana acum doi ,trei ani ,dupa care am aparut ca simplu muncitor ,fara functia pe care o indeplinesc si as dorii sa stiu daca as putea sa-mi recuperez statutul de meserias nu simplu muncitor cu studii generale,eu avand liceul terminat cu diploma de bacalaureat si o scoala de maistrii.Va multumesc de ajutor
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 00:37, 4 Septembrie 2014
Daca s-au efectuat reduceri de personal si dv. ati fost trecut pe un alt post care nu prevede studii liceale si scoala de maistri, nu puteti face nimic. Salariul se plateste in functie de cerintele postului, nu in functie de studiile salariatului.
V amultumesc ,dar in legatura cu gradatia sau cum se mai spunea categoria ,ce as putea face ,deoare ce ea se acorda tot la doi ani ,iar in cazul meu sunt mai bine de 10 ani de cand nu am mai obtinut vre-o categorie
Depuneti cerere la director.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)
Sal minim anairam_unid anairam_unid una ziua Referitor la salariul minim pe economie : Minimul este 700 iar daca aun salariat are liceul terminat i se adauca procentul de 1.2% indiferent ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura RACF RACF lucrez la o firma de constructii la care am aflat ca exista contract colectiv la nivel de ramura.as dori sa stiu indicii de salarizare avand in vedere ca am ... (vezi toată discuția)