avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Activitate badboy15

Activitate badboy15

Răspuns la discuția Prezentare material
Conform a ceea ce mi-ati recomandat D-nule Lascoschi,am refuzat astazi sa semnez procesul verbal si am primit un nou termen de prezentare a materialului pentru Luni 2 Decembrie.

[Folositi mesageria privata]
multumesc pentru raspuns.ce trebuie sa fac mai exact? sa cer maine un nou termen? care are fi durata pana la infatisarea in instanta?ma puteti reprezenta?
nu este obligatorie ,am fost chemat cam "din scurt" adica intre termenul scrierii citatiei si data de prezentare este doar o saptamana si sincer nu vad care e modificarea penru ca mi s-a spus telefonic ca trebuie re-prezentat materialul ca urmare a schimbarii incadrari dar pe citatie apare tot inselaciune deci...Dat fiind ca este pentru maine prezentarea, nu am de unde sa iau pe cineva sa ma reprezinte;intrebarea este daca mai pot face ceva dupa etapa asta sa schimb incadrarea.cat de repede ajunge dosarul in instanta?multumesc
maine dimineata trebuie sa ma prezint la parchet pentru prezentarea materialului:intrebarea este daca e necesar sa fiu reprezentat de un avocat in aceasta etapa.mi-a mai fost prezentat acum 10 luni materialul, insa acum am fost rechemat pe motivul schimbarii incadrarii faptelor desi pe citatie apare exact acelasi articol.multumesc
Răspuns la discuția Prezentare instanta
Deci exista posibilitatea sa o trimit pe fax? Trebuie sa gasesc deci numarul de fax al judecatoriei Buftea.Nu are cine sa-mi ridice corespondenta deci este singura solutie.Exista posibilitatea sa-mi spuneti in linii mari cum trebuie sa sune aceasta cerere sau e suficient sa o scriu asa cum cred numai sa reiasa cerinta din context? Va multumesc!
Exista posibilitatea sa nu se afiseze pe portalul judecatoriei? Pentrui ca la corespodenta de acsa nu are nimeni acces>Eu ma bazez sa regasesc pe internet data primei infatisari cautand dupa nume.
Va multumesc mult pentru sfat.Cam cu cate zile inaintea infatisarii este optim sa ajunga aceasta cerere? O adresez prim procurorului? Nu cunosc numele deci va suna generic :domnului procuror...".O sa o trimit prin curierat urgent gen TNT ;cum aflu raspunsul la aceasta cerere?
Am inteles ideea.Adresa de afisare este la domiciliul din Roamnia si momentan nu sta nimeni acolo.Sper insa ca imediat ce voi fi citat,va aparea si in sistem (portal dosar )pe care il verific in fiecare dimineata , in asa fel incat o sa aflu data.Ei, imediat ce se intampla acest lucru va trebui sa fac o scrisoare catre judecatorie prin care sa cer amanarea acestui termen pentru a-mi cauta un aparator legal sau cum sa procedez?
Nu este un dosar cu arestati,este un dosar in care`s acuzat de inselaciune desi incadrarea corecta este abuz de incredere>Deci solutia ideala este sa ma prezint exact la primul termen ce va fi afisat si sa solicit in instanta o prelungire pt a-mi cauta un aparator legal? Sau trebuie sa fac asta in scris inainte de primul termen? Ideea este ca ma astept de pe ozi pe alta sa se afiseze citarea si probabil ca nu-mi va lasa termen mai mare de o luna de la citare pana la instanta, caz in care nu cred ca pot sa cer concediu sa ajung in romania atat de repede ( ca angajat nou as avea cca 2 luni si sa cer concediu de 1 sapt cred ca este aproape imposibil).Cum vedeti situatia asta?Multumesc
Buna ziua.Acum 4 ani am fost implicat intr-un dosar penal in care am o parte de vina.Momentan faza in care se afla dosarul este urmatoarea: mi s-a prezentat materialul de urmarire penala in Ianuarie si a fost trimis in instanta.Acum o saptamana am primit o oferta de a fi relocat pe perioada de 1 an in Grecia, oferta pe care am acceptat-o si in momentul de fata ma aflu la munca aici.Intrebarea este urmatoarea: la adresa afisarii nu se afla nimeni (eu urmaresc in fiecare dimineata portalul cu dosare al judecatoriei Buftea pt ca presupun ca in momentul in care mi se trimite citatia va aparea si in sistem), eu nu am un aparator legal al meu ( avocat angajat) si ma intereseaza daca in momentul in care voi fi citat pot amana cumva acest dosar sau ce alte variante am.Vacanta judecatoreasca cand incepe efectiv? Daca nu pot face nimic si lipsesc la primul termen, al doilea va fi dupa vacanta jud in toamna cat sa imi permit sa cer concediu pentru a ma prezenta? Pot obtine un timp dupa ce voi fi citat prima data facand proba cu toate actele necesare ( ctcr de munca, ctr de inchiriere apt in grecia, bilet avion,etc) .Pot cere timp sa-mi gasesc avocat? Intrebarea de baza este cum obtin ragaz de cateva luni (4-5) cat sa-mi permit sa iau concediu sa ajung in tara pt a ma prezenta in instanta cu lectia facuta(avocat care sa ma reprezinte,etc ).Multumesc