avocat_bogdan_marinescu1975 a scris:
Pana una alta, vedeţi cum scăpat-o de o eventuala tăinuire, vedeţi 221 cp, apoi dacă va da în judecata terţul dobanditor, nefiind angajata nici o forma de vinovăţie , nu puteţi fi decât de buna credinţa şi nu aveţi ce bani sa daţi înapoi. Nu va grăbiţi, contează cum ieşiţi din cercetări... condiţia esenţială pt existenta faptei este sa fi cunoscut ca provine bunul din săvârşirea unei fapte penale, asta trebuie sa rezulte cu certitudine din probe, în caz contrar, nici civil nu răspundeţi, e greu de răsturnat prezumţia bunei credinţe astfel.
Multumesc mult de raspuns,domnul avocat.
Eu nu am stiut ca este furat si am aflat ulterior dupa ce am fost chemat sa dau de laratie.Iar ca rezultat al anchetei de 3 sapt este linistite si nu ma mai cautat nici un politist sa mai dau declaratie.Am zis si acolo si va spun si dumneavostra ca nu aveam cunostinte de tel ca fiind furat,inca mam oferit sai dau declaratie politiai ca nu stiu nimic despre furt si nu am nici o legatura si nici nu lam gasit(Fiind intrebat de politist daca nu cumva lam gasit).Deci pot sa stau putin mai linistit atunci,pt k nu am savarsut nicio fapta penala?dar sa mai dau si banii inapoi,daca ma da in judecata?de asta mie frica cel mai tare,sa nu ma dea in judecata..Sper sa fie bine.Va multumesc inca odata pt raspuns