avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters289992

Activitate ContSters289992

Răspuns la discuția demisie
in ce sens nu este legala,pt. ca vreau sa stiu cu ce am gresit d.p.d.v.legal.eu doar nu am mai vrut sa lucrez pt ei pt.ca ne minteau constant cu contractele de munca,ieri au zis ca nu mai trebuie semnatura noastra pe ele si ca sunt la ministerul muncii.cand aflau ca vin controale ne puneau sa inchidem magazinul si sa ne ascundem,ne vorbeau f.urat,si ne jigneau mereu,dar niciodata in fata crezand ca noi nu comunicam intre noi,si ne puneau sa ne urmarim una pe cealalta ca sa nu furam,dar ei intrau in magazin in urma noastra,chipurile sa mai aduca ceva marfa.noi nu am luat nimic fara sa stie cealalta si fara sa platim.
nu dar colega mea a zis ca in cazul in care politia sau oricine o va intreba va spune adevarul despre cum ne luam banii.in orice caz nici ei nu cred ca au acoperire sub nici o forma avand in vedere faptul ca au avut chei de la magazin tot timpul,codul de la alarma la stiut toata lumea,iar noi doua nu am semnat nimic de preluare de gestiune sau vreun inventar macar,pt ca au facut in urma cu o luna inventar intr-un singur exemplar,doar ei il stiu,noua nu ne zicea nimeni nimic,si niciodata nu a fost calculat,sau cel putin nu l-au terminat.
buna ziua.stiu ca este greu de dovedit acest lucru,dar noi faceam in fiecare seara monetarul pe un vocabular,unde treceam platile facute in ziua respectiva,inclusiv cati bani ne-am luat fiecare din salariul,pt ca noi ne luam salariul in rate,in functie de cati bani aveau nevoie sefii pt. marfa.azi 50lei,maine 100 si tot asa pana reuseam sa ne luam banii.si de fiecare data le spuneam telefonic totul si treceam in carnetel.
da mi-am luat salariul din incasarile magazinului dar asa s-au luat salariile tot acest timp si le-am zis ca mi-am luat salariul inainte sa plec din magazin si inainte sa-i anunt ca nu mai vin nu am luat bani fara stirea sefilor
Discuție demisie
am lucrat la un magazin 4luni unde mi s-a spus ca am contract de munca dar de cate ori ceream sa-l vad au zis ca este la contabila.acum am plecat am predat cheile de la magazin colegei si le-am zis ca nu mai vreau sa merg,iar eu m-au amenintat ca ma dau la politie pt furt,fiindca ieri mi-am luat salariul.nu am avut stat de plata si nu am semnat nici un contract de munca,sau macar vreun inventar.la angajare nu au facut inventar ca au zis ca mergem pe incredere iar acum mi-au zis ca vor face inventar fara mine si ma dau la politie.