avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate mariantayla

Activitate mariantayla

Răspuns la discuția DEMISIE FARA PREAVIZ
Multumesc,is din Botosani, iar online nu am gasit o adresa unde as putea sa trimit...
la itm ce trebuie sa le dau/spun?trebuie sa merg direct la ei ?sau prin telefon/scris?

cum fac sesizarea la itm? le dau copie de la demisie sau ce? prin telefon sau trebuie sa merg la ei ?
Aplauda

si daca nu vrea sa mi-o inregistreze ce fac?
am facut asa cum a-ti spus,de acu o sa merg maine cred sa o depuns si sa vad daca mi-o inregistreaza,daca nu i-o las acolo si nu ma mai prezint la servici ,sper sa nu am probleme. multumesc mult pentru timpul acordat si pentru sfaturi ,va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi!
deci "in temeiul art. 79, alin. 3, / art. 79, alin. 8 din Legea nr. 53 / 2003 privind Codul Muncii, va rog respectuos sa imi aprobati demisia, incepand cu data de .." nu este corect si asa?
o pot trimite dupa ..o copie si prin email?
In cererea care urmeaza sa i-o dau am invocat urmatorul articol ,va rog sa-mi spuneti daca este corect : " in temeiul art. 79, alin. 3, / art. 79, alin. 8 din Legea nr. 53 / 2003 privind Codul Muncii, va rog respectuos sa imi aprobati demisia, incepand cu data de ..." pur si simplu vreau sa-mi dau demisia fara sa precizez de ce, si vreau sa fie cea mai simpla cale ,fara preaviz...daca este corect cum am precizat mai sus,am sa i-o dau asa daca nu va rog sa-mi spuneti.
deci eu cand ma duc la el si ii dau demisia daca nu o inregistreaza o trimit prin posta?si din acel moment nu ma mai prezint la lucru?sau ce fac?
Buna ziua numele meu este Marian si am nevoie de niste sfaturi.
Sunt angajat cu jumatate de norma,dar lucrez ...9 ore pe zi. As vrea sa-mi dau demisia fara preaviz dar cred ca administratorul nu o sa-mi inregistreze cererea,daca nu mi-o inregistreaza pot sa nu ma mai prezint la munca?care sunt riscurile?preavizul in contract e trecut 90 de zile,am 1 an de cand lucrez dar concediu nu a vrut sa-mi dea acum,eu nu mai vreau sa lucrez la aceasta firma ce pot face?legal?si care sunt consecintele? Multumesc,cu stima Marian.