Nu este adevarat pozitia dumneavoastra denota faptul ca sunteti de -o anumita parte a baricadei. Adica si ce daca suntem furati si inselati!! Trebuie sa acceptam pentru ca lucrurile sa mearga asa linistit . Nu voi accepta niciodata sa platesc ceva ce nu am consumat si o factura care mi se aduce la cunostinta fara sa fiu consultat si informat sa o semnez pentru accept este egala cu zero.
Sunteti avocati sau ce ? Adica in apartament nu am nici o pierdere de apa, platesc 10mc de buna voie consumati si sunt obligat sa platesc alti 5mc pierdere datorita celor care fac tot felul de mismasuri cu apa. De ce cei care furnizeaza apa si-au pus un apometru zicese mai performant decat al nostru si nu a obligat si locatarii sa se doteze cu cele de clasa corespunzatoare,sau daca ai de ce trebuie sa platesti neglijenta, hotia, smecheria altora? Adica apometrul meu de ultima generatie nu inregistreaza picatura, si cel imens de la subsol o inregristreaza? Ce ne mai trebuie apometre? daca repartitia se face pe numar de persoane? Atunci stim ca au intrat 100mc si platim 100mc toti in functie de numarul de persoane din locuinta nu? Asa unul sau mai multi dau drumul la apa si-si umplu cazile nu se inregistreaza nimic platesc pe luna doi metri cubi dar el consuma 4. Si prosti cu mai multe persoane trecute la intretinere le platesc diferenta.Asta-i" Dreptate " si mai si afirmati ca sunt obligat sa platesc!
la un consum de apa rece de 9mc am pltit diferenta apa rece 3mc e normal.?
La lift sunt patru rubric si ma costa liftul 70 lei pe luna parca fac navetacu liftul!
Buna ziua doresc sa stiu cum se calculeaza cota de diferenta apa canal si cat spune legea ca este permis a se factura din cantitatea folosita ca si cota. La numar de personae sau apartament? Acelasi lucru doresc si pentru utilitati lift.
Va multumesc anticipat