In aceeai sedinta de recurs, pe fond, pot fi discutate 2 contestatii de recurs,una sustinuta de o parte cu calitate de recurent, si aceeasi parte in calitate de intimat in cel de al 2-lea recurs? Practic in sedinta de fond am avut si calitate de recurent si de intimat.Multumesc
Multumesc pt. aceasta explicatie dar,eu tot nu inteleg ce se poate face in situatia de fata,cand prima instanta respinge orice acuzatie impotriva mea si anuleaza decizia de desfacere a CIM,iar surprinzator si de neinteles, instanta de recurs, fara a se aduce inscrisuri suplimentare de catre spital, admite recursul si respinge contestatia mea ? Asta este justitia in Romania?Pentru a merge la CEDO eu stiu ca trebuie epuizate toate caile de atac, si deci in situatia data ce este mai bine sa fac pentru a mi se face dreptate? Daca o instanta iti da dreptate pe probe ,cum se poate admite recursul lor prin invocarea pct.6,7,8,9 cand nu este depus la dosar nici un document doveditor in sustinere ?Singurul motiv, spun ei , ar fi ca nu au post vacant in spital, in rest combat aceleeasi puncte anulate in totalitate de prima instanta.S-au in Romania trebuie sa inteleg ca dreptatea este a celor care mint si fac abuz de functie cum doresc? Cu stima
Va multumesc mult pentru raspunsuri,dar mai am o intrebare: pot sa fac contestatie in anulare la aflarea motivarii ? va scriu cum suna solutia Curtii de apel: Admite recursul declarat de intimat spital.Modifica sentinta recurata,in parte, in sensul ca respinge contestatia ca neintemeiata. Cu stima
multumesc mult pt. raspuns,dar in aceasta situatie nu se poate face nimic? prima instanta de la judecatorie imi da o hotarare favorabila si legala prin motivare sustinuta de probele depuse de mine la dosar, iar la recurs ,spitalului i de admite modificarea hotararii in parte pe pct.6,7,8,9 ,nu cunosc la acest moment motivarea instantei pe aceste puncte de recurs,dar eu am inteles ca in situatia hotararilor diferite date de 2 instante din circumscriptii diferite pot cere revizuirea,atunci la ce face referire art.322 pct.7?
Am fost concediata pe motive disciplinare in 2011 si prima instanta a stabilit ca este o sanctiune abuziva( pe documente depuse substantial de mine la dosar ce dovedesc neadevarul motivelor invocate de parata, motive nesustinute de probe, in realitate numai neadevaruri)si a anulat decizia de desfacere contract de munca cu repunere pe post si plata drepturilor salariale cuvenite pana la momentul repunerii in situatia ant.desfacerii CIM, hotarare comunicata la sf.an2012 ,dar spitalul a facut recurs iar curtea de apel le-a admis recursul cu modificarea hotarari recurate in parte, in sensul respingeri contestatiei. la acest moment am hotararea pronuntata in data de 24.04.2013, iar eu doresc sa cer revizuire in baza art.322 pct.7 c.pr.civ. in dorinta anulari acestei hotarari.
Cu Stima
Dr Mioara