Am primit o instiintare de executare silita pt un credit din 2011 (ultima plata in toamna anului 2012) dar au trecut mai mult de 15 zile de la instiintare. Mai pot face ceva?
stiu doar orasul in care stau. In rest nu stiu nici adresa nici unde lucreaza.
Puteti sa imi dati un sfat cum as putea sa le aflu?
Sentinta pt pensie alimentara am de aici din Romania, este de 25% din venit.
Eu v-am cerut un sfat pt obtinerea autoritati parintesti unice deoarece nu pot face fata la plata creditelor bancare. Eu am rata de 380 Lei pt inca 8 ani iar el are 66o Lei pt inca 6 ani. Rata nu si-a mai platit-o de 6 luni. La banca am dus sentinta de divort si adeverinta de venit ( salarul meu net e de 1200 lei plus bonuri de masa). Banca nu accepta reesantionarea creditului lui decat cu semnatura lui, pt ca el este titularul. Ca sa fac fata platilor trebuie sa imi caut de lucru in strinatate si nu mi se pare corect ca sa imi las singurul copil sa creasca fara mama, din cauza lui, ci sa il iau cu mine. Dar pt asta am nevoie tot de semnatura lui atat pt pasaport cat si pt iesirea din tara.
Dati-mi, va rog, un sfat cum sa procedez
Va multumesc
Dece?
E clar ca pe fostul sot nu il intereseaza de soarta copilului.
Daca nu e in stare sa plateasca pensia alimentara a venitului minim pe economie si mai imi lasa si ratele lui sa le platesc eu, care sunt sansele ca sa ajute copilul la probleme mult mai ample: o interventie chirurgicala in strainatate, o bursa, o excursie unde se cere semnatura ambilor parinti?
Buna ziua. Sunt divortata din martie 2012. Am un copil de 5 ani care e la mine dar avem autoritate parinteasca comuna. Cu fostul meu sot avem 2 rate la banca, la una eu sunt titular iar el e coplatitor, iar cealalta el e titular si eu sunt coplatitor.
Situatia este urmatoarea: El e plecat in Italia, rata la banca nu sia mai platit-o de 6 luni iar banca cere sa platesc eu, pensie alimentara pt minor nu o platit decat 4 luni si astea in martie 2012, aprilie 2012, septembrie 2012 si decembrie 2012. Adresa sau nr de telefon nu stiu, ii las mesaje pe adresa lui de facebook, pt ratele neachitate dar nu primesc nici un raspuns.
Luand toate aceste lucruri in considerare pot cere acordarea autoritati parintesti unice pt mine?
Va multumesc.