avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita pt un credit din 2011
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita pt un credit din 2011

Am primit o instiintare de executare silita pt un credit din 2011 (ultima plata in toamna anului 2012) dar au trecut mai mult de 15 zile de la instiintare. Mai pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:42, 11 Aprilie 2018
Nu ,existau sanse mari ca pe calea contestatiei la executare sa invocati prescriptia.In acest moment este tardiv.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, fără a depune în termen de 15 zile veti fi executat silit.
Dacă intervenise prescripția scăpați de executarea silită dar acum o sa va execute silit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de contestatie ptr.contestatia la executarea silita era 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii,dupa opinia mea cred ca nu mai sunteti nici in termenul de contestatie la titlu.(contractul de credit),consultati totusi un avocat cu actele pe care le aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Horatziu80 Horatziu80 Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost executat silit (poprire salariu si conturi bancare) pentru niste credite la care ultimele plati le-am efectuat in 2011. ... (vezi toată discuția)
Re-executare silita!!! arlette arlette Buna ziua Rog ajutor si indrumare pentru urmatoarea situatie: In decembrie 2011 sunt executata silit pentru o creanta de 3385.75 conf sent com 3121.75 ... (vezi toată discuția)
Poprire cont eos ksi oanaelena08 oanaelena08 La inceputul anului acesta, 2017, m-am trezit ca primesc sms de la banca unde am avut cont de salariu deschis, cum ca mi s-a pus poprire de catre un birou de ... (vezi toată discuția)