Sau alt exemplu: masina inainte era ruginita destul de tare pe dedesupt si la baza portierelor.
Are pretentia sa inlatur rugina si sa tratez usile apoi o vopsire totala care e in jur de 1500 euro
Iar etalonul pentru "ca inainte" sunt constatarile scrise pe dovada de catre politist ?Ca de exemplu nu scrie nimic de bara din fata care este lovita dar care poate a fost asa inainte de accident sau poate cauzata intentionat de proprietar dupa accident.
Dati-mi voie sa incep cu inceputul. Intr o sambata seara am iesit cu prietenii in club unde am consumat bauturi alcoolice (inclusiv soferul). In drum spre casa ne am oprit la o benzinarie ca sa mancam ceva. Unul dintre prietenii mei a dorit sa mearga acasa, iar eu m am oferit ( sub influenta bauturilor fiind) sa il duc, cerandu i soferului cheile de la masina. In drumul nostru am derapat de pe drum si am lovit un stalp de pe marginea drumului. Am plecat de la locul accidentului cu tot cu masina urmand ca a doua zi dimineata sa imi bata politia la usa. Mi a fost suspendat permisul timp de 3 luni. Cea mai mare problema e ca nu ma pot intelege acum cu asa zisul "prieten" care are pretentia sa ii repar masina astfel incat sa fie si mai noua decat inainte de accident. Eu sunt obligat sa repar doar ce a constatat politistul si a scris pe dovada la AVARII?